צריכה עזרה:אני מחפשת רשימה של להיטים במזרחית

• פותח הנושא lklk2
  • פורסם בתאריך

lklk2

New member
צריכה עזרה:אני מחפשת רשימה של להיטים במזרחית

כל השירים החדשים של משה פרץ ועוד זמרים אני אוהבת מזרחית אבל אין לי בכלל שירים במחשב של מזרחית מישהו יכול לעזור לי ולתת לי פה פשוט רשימה של הליהטים האחרונים בשירי המזרחית??

Ran Bimba

New member
אממ -

ורק איתך - משה פרץ מרגיש כמו מלך - דודו אהרון הקונצרט של חיי - רגב הוד בגללך - רז חדד זמן לאהבה - מושיק עפיה תצאי מהכלים - שרית חדד שר רק בשבילך - מורן קריתי סרט הודי - עידן יניב ודנה אינטרשיונל מרגיש את זה - שמעון בוסקילה כל השירים האלו קיצביים ומקפיצים.. מומלץ ביותר

lklk2

New member
תודה רבה!חלק זה לא מצא:(יש לך עוד?

יש לך עוד שמות להביא לי?

כל הלהיטים הגדולים מהחצי שנה אחרונה בבקשה

דודו אהרון -היחידה שלי דודו אהרון-אהבה ראשונה דודו אהרון -מרגיש כמו מלך משה פרץ-רק איתך משה פרץ-כמו השקט ישי לוי-רוצה אותך סטלוס ואורן חן-לנשק אותך מושיק עפיה-תן לה מושיק עפיה -תעני לטלפון דודו אלון -נותן עוד צ'אנס שרית חדד-תצאי מהכלים איציק קלה-זה היום שלנו רגב הוד-קונצרט חיי רון שובל-עד החתונה זה יעבור אילן נורי-כתר על ראשך שלומי שבת-אבא עופר לוי-חיים שלי ליאור פרחי-חשמל באויר חיים אל-מה איתי מה איתך עידן משה -את צביקה אברהם -לנצח אלך אחרייך עופר לוי-חיים שלי לירז אביטל-בוא קח אותי לירז אביטל-אהבה בוערת לירז אביטל-מותק יוני חייל-כולם יודעים לב האומה-11 האומנים המובילים בשיר אחד למדינת ישראל . אתניקס וזהבה בן-משקר מושיק עפיה וחן סימון-זו אהבה ניר נהרי-כשאת איתי מורן קריטי -שר בשבילך צדי אור-את הכלה שלי גיא גמזו-יהיה מה שיהיה ניסים מרי-בורא עולם מורן כרמל-מזל טוב ניסים מרי ורמי יהודה-הופלה שר אל-הולך עד הסוף שלומי סרנגה ומזי אביטבול -תביט עליי לירן טל-איתך לירן טל-אין סוף לאהבה אייל גולן -מגרש השדים יניב כהן -תני לי טון יניב כהן ואריס-פרימדונה איזקיס-לנצח איתך רון שובל-עד החתונה זה יעבור ברק שלמה-מתוקה שריף -מג'נון ליאור פרחי וציון גולן -פסק זמן תמיר גל-את האלופה עידן יניב-את יפה . ליאור נרקיס-רק את יודעת ליאור נרקיס-תן לה את הלב ליאור פרחי ושלומי שבת-עד הסוף רגב הוד-בואי תגידי תהנו.. כולם מהחצי שנה האחרונה חלק שקטים . אתר האינטרנט שלי . WWW.DJAMIRCOHEN.COM לאירוע שמח ומוצלח .

Puskas

New member
הנה והעלתי את זה כבר לפני כמה זמן בפורום

1. רמיקס שירים מזרחית 2007 2. דודו אהרון-היחידה שלי-רמיקס 3. מני פרץ - שחקן שלך 4. צביקה אברהם-לנצח אלך אחרייך 5. שמעון בוסקילה - מרגיש את זה 6. שריף ואבי מסיקה-מג'נון 7. משה פרץ - ורק איתך 8. צביקה אברהם-יש לך איזה קסם 9. בר כהן -היא משגעת 10.שריף-הכל למענך 11.ישי לוי-רוצה אותך בלילה 12.דודו אהרון-מרגיש כמו מלך 13.קובי פרץ-באש ובמים 14.משה פרץ-יש רגעים 15.אייל גולן-כבר לא יכול 16.זהבה בן וזאב נחמה-משקר 17.בר כהן ועידן סלע-עד אלייך 18.אילן נורי-רוקדת 19.אייל גולן-שמועות 20.אילן נורי-חזיון תעתועים 21.משה פרץ וליאור פרחי - אולי פשוט אני 22.ליאור פרחי ומשה דץ-כבר משתגע 23.רון שובל-עד החתונה זה יעבור 24.רובי לוי ושלומי שבת-מתוקה שלי 25.איזקיס -לנצח איתך 26.אש-משה פרץ-ניר סייג רמיקס 27.מרגלית צנעני-אז מה רמיקס דרבוקה 28.נתי לוי ופיני חדד-מחרוזת ככה וככה,אהבה קצרה,אני ואת אז 29.סגיב כהן וג'קי מקייטן - סופרים את הקופה 30.צביקה.אברהם-.חבקי.אותי 31.(אייל גולן - אל תלכי לי (רמיקס קובי סעדון 32.מושיק עפיה-תן לה 33.לירן טל - תחלמי 34.מורן קריתי-שר בשבילך 35.אבי פרץ-קטנטנה 36.מושיק עפיה-תעני לטלפון

למעלה