צריכה עזרה אנשים

THE WIZARD 55

New member
צריכה עזרה אנשים

דחופה!! מי מכם מכיר אחד מהאמנים הבאים? או דרך ליצור קשר איתם רינת גבאי יובל המבולבל דנה דבורין אני רוצה להזמין אחד מהם ליום הולדת, ואני לא מצליחה להגיע, זה דחוף לי!!!

THE WIZARD 55

New member
אף אחד לא עוזר:(

אם הייתי מבקשת עזרה במידע על ח"כ ערבי כולם היו רצים לעזור
איזה בעסה שיש לי חברים שמבינים רק בפוליטיקה

אין לי אפילו ערוץ 1 ו- 2...

ואת שואלת אותי על דנה דבורין? (כוכבת ערוץ הילדים לשעבר, לא? גם היום?) יובל המבולבל מבחינתי זה יובל שמסתובב פה בפורום
ורינת גבאי זו אחת ששרה פעם "עושה לו פרררההה, אצלי מותר רק להביט, עושה לו פררררהההה"
אין לי שמץ איך יוצרים איתם קשר. אולי יש להם איזה יחצ"ן שאפשר להתקשר אליו?

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif

יובלאישמרכז ויובל המבולבל זה אותו אחד?
אם אני מזמינה את יובל, הוא יתחיל להרצות לילדים בגיל 4 על ראאד סלאח..יום הולדת בסגנון אחר
רינת גבאי היום היא להיט וגם יובל...אתה לא מתאר לעצמך כמה כסף הם דורשים לימי הולדת.. עם האמרגן של יובל דברתי אבל כנראה שצריך גם קשרים את רינת ודנה לא מוצאת בכלל:( ומה שלומך עופר?

אנא כולשי בסדר גמור ../images/Emo13.gif (ככה אומרים את זה

או שזה רק אבו אמג'ד?) צריך כבר לישון.... מחר קמים מוקדם לעבודה ואני תמיד מתפתה לכתוב עוד קצת הודעות
ומה שלומך? התחלת להזמין סלבריטיז לימי הולדת? איפה הימים שחגגנו במקלט עם חצי פיתה עם מלפפון חמוץ, וזה היה הרבה לפני שידענו שיפלו עלינו טילים?

THE WIZARD 55

New member
חחחח גם אני צריכה לישון

ואני כל כך אוהבת את השקט בלילה..למרות שאני עייפה אני נשארת ערה... כל שנה עושים לה יום הולדת מהאגדות, אבל השנה יש לה כבר חברים מהגן...רציתי לעשות להרים לה אירוע פצצתי:) מצאתי בינתיים את יניב המגניב שאישר את הגעתו.. הולכת להזמין בלונים מיוחדים מת"א, עוגת שלוש קומות של החברים של מיקי גם מת"א פינאטה, ממתקים מעוצבים חחח פרויקט לש חודש וחצי:) וואי זוכרת את הימים של החצי פיתה עם חומוס חחחחח היו ימים.

פיייייי.. סחטיין על ההשקעה יא וויזי..../images/Emo45.gif

האמת שאני גם קצת דואג לך - יום אחד את עלולה ככה בלי להרגיש לצפות ממישהו להשקיע באירוע שלך כמו שאת השקעת באלף אירועים שלו, ואת עלולה להתאכזב כשתגלי שמעט מאד אנשים עומדים בסטנדרטים שלך

THE WIZARD 55

New member
לא מצפה לכלום

לא עושה את זה בשביל שיעשו לי:) בשביל הקטנה הזאת אני אתן את הנשמה..את הלב אני אוציא.. היא שווה הכל

למעלה