צריכה עזרה - אשמח לתגובות קשות

בהלםם

New member
צריכה עזרה - אשמח לתגובות קשות

להבדיל מכולם פה שצריכים קארמה טובה ובלה בלה.. אני תמיד מצליחה לעשות משהו שנכנסים בי עם האמת.. לא צריכה רחמים ותגובות של יהיה בסדר אם רק נאמי ן(צריכה כלים) אז מי שרוצה להוציא תסכולים בגבול הטעם הטוב..
1.יש לי חלום ילדות 2.מבחינתי אני כבר רואה את עצמי עוסקת במקצוע הזה עם הכישרון המיוחד שלי.. זה רק עניין של זמן 3.המשך - החלום ילדות שלי סביר להניח יכול להתגשם בחו"ל .. לא שווה בארץ כי אין מודעות לכישרון הספציפי שלי 4. יש לי את כל האמצעים לקום מחר בבוקר לעזוב הכל ולהגשים אותו איך אני עושה את זה? מה מונע ממני לעשות את זה..? אני מאמינה שיש לי מודעות עצמית מאוד מאוד גבוהה.. רק חסר לי הכלי הכי חשוב בחיים שזו הדרך להתמודד עם התובנות.. אני יודעת בדיוק מה אני צריכה לעשות בשביל להצליח.. יש לי שלבים בראש.. אך איני מצליחה ליישם.. מה עושים? תודה.

ע ו פ ר ה

New member
הכל מתחיל בצעד אחד קטן

תתחילי במשהו אחד שתבחרי. בהצלחה. באהבה עופרה

naty3

New member
תשאלי את עצמך מה עוצר אותך ותקשיבי

לתשובה..הרפי את הגוף כשאת עושה את זה. האם יש לך פחד כלשהוא מהגשמת החלום? פחד ממכשולים אפשריים? ממליצה להעלות את הכל על הכתב-מכשולים, אפשרויות, יכולות שלך (נפשיות וכספיות) וכל דבר אחר רלוונטי. מה יקרה אם תעזבי את הארץ? האם קשה לך לעזוב? את צעירה. נסי לדמיין איפה תהיי עוד 10 או 20 שנה עם ובלי הגשמה-איך זה יראה? איך את רוצה שיראו החיים שלך?
יש לך פריבילגיה שאין להרבה אנשים אחרים-יש לך את האפשרות לעשות מה שאת רוצה ואת הכסף והזמן לזה.
לפני שאת עוברת לחו"ל, לבדוק האם באמת אפשרי להתקיים מהכישרון שלך-מי יהיה מוכן לשלם על הכישרון שלך? מי קהל היעד שלך? אני יודעת שאני קצת גולשת כאן לעולם העסקים, אך מדובר בכישרון שלך, וכמו בעסק-צריך לעשות בדיקת היתכנות לפני שבכלל משקיעים כספים.

בהלםם

New member
כרגע עזרת לי

להבין מהו הפחד שלי , חשבתי על זה טוב.. והבנתי שאני לא רוצה להיות כמו אמא שלי (פספוס) עם כל האהבה שלי אליה ! איך מתמודדים עם פחד של פספוס ? אני ממש מעריכה את התגובה!

בהלםם

New member
פספוס - בקצרה

הכוונה היא שאני מסתכלת על אמא שלי ותמיד נדמה לי בהרגשה האישית שלי..שהיא לא מרוצה מהאופן שהחיים שלה התגלגלו תחושת פספוס שכזו שיכלה לבחור אחרת.. אם זו מבחינת קריירה..(אתייחס ביינתים לדוגמא הזו) ועשייה יותר מעצמה מאשר לעזור ולעשות כל הזמן בשביל אחרים.. (אמא שלי מדהימה שלא תבינו לרגע!).. פשוט החוסר אמת שלה עם עצמה פגע בה ואני רואה שהיא גם מבינה את זה בשנים האחרונות.. ואיני רוצה להגיע למצב כזה.. להיות מבוגרת עם טעם מר בפה של החמצה ועשייה מעצמי. מקווה שכתבתי ברור

naty3

New member
לא רוצה להיות כמו אמא שלך? יופי, תהיי את

עצמך. קצת קשה לי להבין למה התכוונת, אבל אנסה בכל זאת: (הסיבה שביקשתי שתפרטי היא כדי שנוכל לתת לך תשובה טובה ומפורטת, כמו התת מודע, שאוהב שמפרטים לו בדיוק מה רוצים ממנו - כך הוא יודע הכי טוב מה לעשות). אמא שלך נמצאת במקום שהיא הגיעה אליו. את נמצאת במקום אחר. יש לך כבר חצי דרך לפיתרון, כי את מכירה בבעיה. חשבי לאיזה מצב את רוצה להגיע? איך את רוצה שיראה העתיד שלך? צרי אותו! מה הפנטזיות הכי גדולות שלך? תפרטי לעצמך בלי לפחד! אם בא לך את יכולה לפרט כאן בפורום, כמובן לא חייבת, את יכולה גם לשלוח לי מסר. נסי לעשות לעצמך סדר בראש-כתבי או דמייני איזה יעדים יש לך, תוך כמה זמן את רוצה להגשים אותם (חודשים, שנים וכו'), ומה את צריכה לעשות בשביל להגשים אותם. בהצלחה

mirijoy

New member
פספוס??????????????????

האם לא לנסות זה לא פספוס????? בואי ניקח סצנאריו גרוע מאד...נניח שתנסי וזה לא ילך... זה לא פספוס!!! תמיד ניתן להתמיד בנחישות וזב כן ילך. ואפילו אם לאחר כל הנסיונות לא תגיעי לתוצאות שאת רוצה, לפחות תדעי שנסית כמיטב יכולתך!!! וז-ה ל-א פ-ס-פ-ו-ס! לכי אחרי לבך ולא אחרי ספקותיך!! ההצלחה איתך. באהבה, מירי-ג'וי

AlteX

New member
שלושת ה-ת-ים

אחד הכלים החזקים ביותר שאני מכיר נקרא ת.ת.ת. תשוקה תעוזה תהליך מחוייבות אמיתית יכולה להתקיים רק אם שלושתם קיימים וברורים. תשוקה נראה לי שיש לך. לפי מה שכתבת התהליך כנראה גם ברור לך. הדבר האחרון שנשאר היא התעוזה. כדי להגביר את התעוזה עבדי על ה-Being שלך. יש מליון דרכים ושיטות, ספרים, סדנאות, אימון אישי... לפי התיאור שלך הייתי מחפש מידע ופתרונות בנושאים הבאים: - פחד מהצלחה / פחד מכשלון - שדונים בהצלחה!

Continuum

New member
אתה צודק. ת.ת.ת. זה חשוב מאוד.

אבל אני חושב שמה שלא מלמדים בכל מקום הוא ארבעת ה-מ-מים. מאז שגיליתי את זה החיים שלי השתנו. מחשבה מילים ממשות מימוש לעניות דעתי חסרים לה (כמובן) המימוש והממשות. הממשות של המעשה אינה ברורה לה, ולכן היא כותבת עליו (מילים) בפורום בתפוז, כאילו שהעצות של מישהו מכאן באמת הולכות להשפיע לה על החיים (ואגב - אחריות כבדה על כל המייעצים!). הפחד להפוך לאמא הוא כבר ברמת ממשות אצלה, ולכן היא באמת מוכנה לעשות משהו כדי להימנע מזה. אולם נראה שהיא לא מוכנה נפשית לרדוף אחרי חלום הילדות שלה. מצטער אם אני קצת "רע", זו לא הכוונה שלי, אני מקווה שהכול רק יסתדר על הצד הטוב ביותר בשבילה.

למעלה