צריכה עזרה בבקשה.....

צריכה עזרה בבקשה......./images/Emo39.gif

הפרח כעקרון גמור (לפני צביעה והדבקת עיניים) אבל..... הוא לא כל כך יציב כשאני מעמידה אותו ישר עלי הכותרת מושכים את הראש אחורה (העיניים יהיו לכיוון העננים) כרגע הוא עומד באופסייד קדימה אך לאחר זמן מה הוא מתמוטט (קדימה) חשבתי למלא את כל החלק התחתון (העציץ) בחומר מוקצף אבל לפני שאני הורסת הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם תודה

גליתוי

New member
היי ענבל

הפרח נראה מקסים! אל תתיאשי! אפשר ליצור בסיס כבד יותר זה יכול להיות עם גלגלים כמו שאני עשיתי ממתקן של עציצים או מגלגלים של כיסא מסתובב. ואת הפרח לחבר למוט שבמתקן בהברגה או בקשירה. את העיניים אפשר לעשות מעיגול שלם ואז לעטוף את החצי האחורי בעפעפיים ועל הקדמי לצייר את העיניים. בהצלחה!

פ י ו ל ה

New member
מנסה

אולי לשים בתוך העציץ משהו כבד, כמו חצץ אפילו ואז מעליו לפזר קצת אדמה? זה גם יהיה "עציצי" וגם יצור כובד בבסיס. יודעת מה? אני אפילו הייתי שוקלת לשים לו דיבל על משקל חתיכת הבמבוק שעושים לצמחים אמיתיים שהם גבוהים ולקשור עם חוט ברזל ירוק כזה. ואז את גם משתמשת באופי הצמחי שלו ולא כופה עליו איזה חיבור חיצוני. אם לא בא לך משהו חיצוני, תנסי לתקוע אולי דיבל כזה מעץ בתוכו לכל האורך אם זה אפשרי מבחינת איך שבנית אותו, אם הוא יחובר היטב לבסיס, אין סיבה שימשיך לנטות לך. גוד לאק!

למעלה