צריכה עזרה בבקשה...

taltal3001

New member
צריכה עזרה בבקשה...../images/Emo92.gif

אני נוסעת עוד חודש, כמו שאני אומרת כל הזמן.. ואנחנו נוסעים בספטמבר, איך מגז האוויר שם בספטמבר? מישהו היה שם בספטמבר? תעזרו לי, אני צריכה לדעת איזה בגדים לקחת...

זה תחילת הסתיו שמה...

לפי מה שזכור לי מאחותי היא לקחה חולצות קצרות ועל זה קפוצ'ונים... תקחי שישה מכנסים, הרבה זוגות גרביים, חולצה לבנה... אני אנסה להזכר מה עוד!

it is just me

New member
../images/Emo142.gifמה ללבוש../images/Emo35.gif../images/Emo142.gif

מה ללבוש? שיטת הבצל: תביאי חולצות קצרות, מעט סוודרים קלילים ומעיל רוח, וסווטשרט או שניים רציניים (אפשר בהחלט להסתפק בסוטשרט שמקבלים ממשרד החינוך. בעונה זו אין צורך במעילי דובון). בגדול, בספטמבר מזג האויר בפולין מעט קריר יותר מאשר בישראל. אבל בגלל שזה אירופה (ובגלל אל-ניניו, אפקט החממה וכו') זה לא בדיוק כמו בארץ. הכי טוב זה לבדוק כמה ימים לפני הטיסה (למרות ההתרגשות, אין צורך לארוז שבועיים מראש
) את מזג האויר בפולין, למשל בוארשה, קראקוב ולודג' או בערים נוספות, להבין מה המגמה (תוודאי שאת קוראת את הטמפרטורות נכון בהתאם לצלזיוס/פרנהייט וכו') ובהתאם לכך. סביר להניח שיהיו לך טיפטופים או גשמים (אבל אל תצפי לשלג בספטמבר
) אז כדאי להיא מעיל רוח קליל, ולהתמקד בבגדי אביב (ז"א לא גופיות וכו', וגם לא מעילי דובון
וחרמוניות). הכי בטוח לבדוק את מזג האויר לפני שאורזים.

taltal3001

New member
../images/Emo39.gifתודה רבה!

כאלה של פוקס הגדולים.. (אתם מבינים למה אני מתכוונת?), כדאי לקחת?? כן,אנחנו נקבל חולצת מסע, גולפים וכל השטויות האלה לקחת? אני בהתלבטות, ועכשיו אני מתחילה לרשום מה צריך לקחת..(אתם מבינים? חודש לפני..חחח).. חולצות דקות כאלה לקחת
(בסגנון של פוקס,יש לי מלא)

עצה:

חולצת משלחת אני לבשתי איזה ארבעה ימים כי יש מלא מקומות שעושים טקסים ואז בתי ספר מחליטים שרוצים שמה חולצת משלחת... ואני הבאתי איזה ארבעה גולפים כי היה קר והשתמשתי רק בשניים, חולצות דקות זה נחמד ליום הראשון והאחרון... צריך לזכור אני הייתי במרץ והיה שלג! תקחי מטריה מתקפלת! ועוד מעט תקבלו רשימה של ציוד!

taltal3001

New member
כן..

אני בטוח לוקחת מטריה, למקרה ביטחון.. לנו יש חולצת משלחת עם סמל והכל כבר מוכן! אבל בטקסים חייב ללבוש אותה נכון?! אבל פוטרים גדולים של פוקס, אני יצטרך? מה עם כפפות וכובעים וצעיפים? כדאי לקחת?

כן אנחנו לבשנו אותה

כמעט בכל טקס חוץ ממקומות כמו בורשה ששמה מסיימים את המסע אסור ללבוש כי אזרחים פולנים מסתובבים! תקחי את הפוטרים זה נוח ונחמד! צעיף זה בהחלט מחמם את הצוואר אחרי שהוא נתפס בנסיעה... כפפות אני מאמינה שכן!

thunderstorm

New member
בטקסים לובשים את חולצות המשלחת..

בעיקרון, לנו היה אסור להסתובב עם החולצות של המשלחת ככה סתם, כי יש עליהן כיתוב בעברית וסמלים - וזה חלק מהאיסורים - אסור להסתובב עם סמלים יהודיים בולטים או כיתובים בעברית ברחובות, רק באתרי הנצחה כמו המחנות. הפוטרים של פוקס זה נוח, אבל מתחת תלבשי חולצה דקה או קצרה, כדי שאם יהיה לך חם תוכלי להוריד.. כפפות, כובע וצעיף - מומלץ לקחת, זה לא תופס הרבה מקום, ועדיף שיהיה לכל מקרה.

•BluEyeS•

New member
גם לי יש שאלה בקשר למזג האויר

אני נוסעת ב-13 באוקטובר, איך מזג האויר בתקופה הזאת מישו יודע?

למעלה