צריכה עזרה בבקשה

צריכה עזרה בבקשה

שלום לכולכן, אני מחפשת חוג באיזור תל אביב ורוצה לשמוע המלצות והסברים קצרים על סגנון והתנהלות השיעורים השונים (אם בא לכן ויש לכן זמן), אני רוקדת המון שנים קלאסי והיום גם היפהופ , עשיתי עכשיו סדנת ריקודי בטן בת שבוע בביכורי העיתים והיה כיף (למרות שמה שאני הכי רוצה זה ריקודי בוליווד שלצערי אין בארץ כמעט, אני אוהבת את האנרגיה של הריקודים האלה) תודה רבה רבה

קונקי1

New member
לא מזמן הודיעה כאן מורה על לימוד הבוליווד

חפשי אולי בלוחות. באשר ללימוד ריקודי הבטן תקבלי כאן המלצות על מורות נהדרות שמלמדות בת"א אבל תצטרכי לבדוק בעצמך ולהחליט למי את הכי מתחברת לחלק מהמורות יש גם אתרים כך שגם תוכלי להתרשם ברוכה הבאה
ובהצלחה

מחפשת התרשמות אישית

כמובן שבדקתי אתרים של שיעורים ובתי ספר וגם בלוחות שכאן, פשוט אשמח לשמוע חוווית וחוות דעת אישיות על השיעורים שאתן אוהבות תודה רבה ויום נפלא

Martin36

New member
רצית התרשמות אישית...

אני לומדת כבר שלוש שנים (לא באזור תל אביב כך שאני לא יכולה להמליץ לך) ואפשר להגיד שדי "התמכרתי" לעניין. התחלתי בפעם בשבוע, מתוך חשיבה שריקודי בטן הם התעמלות אירובית לכל דבר רק יותר כיף. מהר מאוד עברתי לפעמיים בשבוע פשוט בגלל שזה הרבה יותר מהנה מכל פעילות גופנית אחרת מה שאומר שאתה לא מסתכל על השעון אפילו פעם אחת במהלך השיעור ותמיד מתבעס קשות כשהמורה אומרת "תודה בנות...". היום אני רוקדת שלוש פעמים בשבוע ואני אספר לך קצת על מה שהריקוד עשה עבורי - נתחיל בזה שאחרי שתי לידות, תמיד צחקתי על כך שבכל לידה איבדתי 10% מתאי הזיכרון במוח... ובכן, לא עוד. בזכות הריקוד גיליתי את הזיכרון שלי. פשוט מאוד מתחילים את השיעור בסדרת תנועות אקראית ובסוף השיעור היא הופכת לכוריאוגרפיה מסודרת. נמשיך בכך שלאט לאט את לומדת לשלוט, לפרק ולהפריד כל תנועה ונואנס והתחושה היא של שליטה שמעולם לא חוויתי (אולי את כן כי יש לך יותר רקע משלי היה). הרבה פעמים קראתי על הקשר בין ריקודי בטן לדימוי הגוף, על היכולת להשלים ולאהוב את הגוף דרך ריקודי בטן. נשמע קלישאה אבל נכון לחלוטין. והעיקר - חדוות הריקוד, המוזיקה המדהימה ובמילה אחת - אושר.

חבל שאת לא כותבת אצל מי את לומדת...

החוויה שלך נשמעת כמו משהו שאני מבינה איך יכול לקרות, ויחד עם זאת- לא אצל כל מורה קורה. אשמח לדעת אצל מי את לומדת.

Martin36

New member
למה לא? בכיף...

אצל לאה גביש, במבשרת (ליד ירושלים)

למעלה