צריכה עזרה בבקשה.... :)

צריכה עזרה בבקשה.... :)

ממ.. אני נורא רוצה יריכיים קצת יותר דקות חח.. לפני הצבא הייתי מקל פשוט כל מה שאני אוכלת כנראה מגיע ליריכיים.. חשבתי על לנסוע באופניים במשך שעה וחצי פעם בשבוע... זה יכול לעזור?

oridoron77

New member
תזונה קודם כל

את חייבת להיות במאזן קלורי שלילי, על מנת שהגוף ישתמש במאגרי השומן שבגופך כאנרגיה. אפשר להגיל את הגרעון ע"י פעילות אירובית כמו שציינת (עדיפות על פעמיים לפחות, עם משך זמן של 35-60 דק'). בננוסף ההייתי ממליץ על תרגילי התנגדות לכל קבוצת השרירים, להשגת מראה מחוזק יותר (מה שגם באופן טבעי יעלה את חילוף החומרים שלך). בהצלחה אורי

כן תזונה ברור...

אני כבר לא אוכלת סתם כך רק שאני רעבה.. לא סתם בשביל הכיף חח ואני שותה המוןן מים לפני האוכל שימלא לי את הקיבה ואז אני יאכל פחות... וממ סלט בערב, פחות שוקולד קצת תרגילים לרגליים.. ועכשיו אני יתחיל גם אופניים פעם בשבוע מקווה שזה יעזור תודה :]

הר ניר29

New member
ביצוע פעילות גופנית

באופן רנדומאלי- פעם בשבוע אף פעמיים לא ממש יסייע לך. ולאכול רק שאת רעבה גם לא בהכרח יעשה את העבודה. את חייבת להקפיד על תזונה עשירה ומאוזנת, כפי שאורי ציין עם מאזן קלורי שלילי. לעיתים ארוחות קטנות בנוסף לארוחות "מפתח" יכולות לסייע בשמירה והורדה במשקל. פעילות גופנית, היא כלי מצויין לתמוך בשינוי הרכב הגוף, ויש לעשות אותה באופן מסודר ותדיר. נסי לקבל יעוץ מקצועי פנים מול פנים, אפילו פגישה חד פעמית יכולה לעשות הרבה הבדל ולחסוך לך תסכול וטעויות. בהצלחה

Ambitionz

New member
יעזור מעט, אני חושב שהכוונה היא

שזה פשוט מעט, בפעם אחת בשבוע רמת הכושר שלך לא תשתפר וגם ההוצאה הקלורית לא תהיה דיי משמעותית. לגבי משך הזמן, מה שמשנה זה בעיקר העצימות, עדיף לבצע אימון של 45 דקות - שעה ורבע על פני כמה ימים בשבוע (תלוי ברמת הכושר שלך) באופן עצים מאשר אימון אחד של 3 שעות (זמן ארוך מדי לאימון שבכל מקרה לא יתרום משמעותית ועלול אף לגרום לפציעות). בכל מקרה מה שבסופו של דבר משנה הוא שתכניסי פחות קלוריות לגוף ממה שהגוף שורף בכל יום בתחזוקה שלו, באופן מתון כמובן. אימונים אירוביים ואימוני התנגדות רק יעזרו בכך.

למעלה