צריכה עזרה בבקשה

*LIHI 007

New member
צריכה עזרה בבקשה

היי חברים, אולי מישהו יכול לעזור לי אני רוצה להוריד MP3 מהאינטרנט כדי שאוכל לפתוח תיקייה למוסיקה שאפשר להוריד בחינם ולא יודעת, לא מבינה איך עושים זאת פליזזזזזזזזזזז מישהו יכול להדריך אותי? ימבה תודה מראש 007 - ליהי

nando

New member
התשובה היא...

ישנן מספר תוכנות ייעודיות לנושא הורדה והחלפה של קבצי מוסיקה סרטים וכו... הפופולרית וזו המיועדת לקבצי MP3 שמה Napster שניתן להוריד מ www.napster.com תהליך ההתקנה פשוט ודורש אנגלית מינמלית (אוקספורדית בהגיה קוקנית בלבד...). בין השאר תתבקשי לענות על מיקום ספריית הקבצים שבהן את רוצה לאפשר שיתוף של הקבצים שלך. וגם לאיזו ספריה את רוצה להוריד את הקבצים. ברור ששתי האופציות יכולות להתנקז לספריה אחת. אם יש לך שאלות נוספות את כבר יודעת איך למצוא אותנו. לא ?

*LIHI 007

New member
תודה NANDO אבל....

אהלן, מלאן ת`אלפים תודה :) הורדתי את נאפסטר מהאתר שכתבת אפילו יש לי ציור של חתול עם אוזניות על גבי שולחן העבודה. עכשיו מה אני עושה? איך מגיעה לשירים בחינם? ובכלל איך להפעיל את זה? סליחה על ההטרדה, 007 - ליהי

nando

New member
להלן ההמשך !

קודם כל זו לא הטרדה בכלל ! להלן ההמשך. אני מניח שמה שיש לך בשולחן העבודה הוא קובץ ההתקנה של הנאפסטר. כלומר הקובץ שהורדת מן האתר. אם כך הוא הדבר, אזי Double Click יגרום לתהליך אוטמטי שבסופו תוכלי להתחיל להוריד ולאפשר לאחרים להוריד ממך מוסיקה. תתבקשי לבחור מהיכן ולהיכן את רוצה להוריד את המוסיקה שלך. לצורך כך צרי באחד הכוננים שלך את ספריית היעד. למשל Music.עוד לפני שתתחילי בהליך ההתקנה. בבו העת לכשתאלי מהם המיקומים של המוסיקה צייני בחלון המתאים את שם הספריה ומיקומה. בגמר ההתקנה תוכלי להפעיל את התכנה.זאת כשאת מחוברת לספק השירות שלך לאינטרנט.חפשי חלון שיש בו כפתור search או משהו בדומה לכך שיאפשר לך לכתוב שם של מבצע או שם של שיר. לחצי על כפתור החיפוש. מצאת שיר מתאים ברשימה ? Double Click עליו והוא צ``ל להתחיל לרדת אלייך.

למעלה