צריכה עזרה בבקשה...

Hadas01

New member
צריכה עזרה בבקשה...

שלום לכולם, שאלתי את השאלה הזו בעבר, אבל לא קיבלתי תשובה. אז הנה היא עוד פעם. קנינו דירה ואני ממש מתלבטת לגבי עיצוב המטבח... הכיריים שלנו לא נמצאות ליד חלון (למרות שיש חלון גדול במטבח), ואני ממש מתלבטת האם לשים קולט אדים או לא. מצד אחד זה נורא גדול ומגושם, וגם אמרו לי שהניקוי שלו לא פשוט בכלל. מצד שני האדים של הבישולים ישאירו ריחות ויכולים לפגוע בקיר/תקרה/ארונות אחרים במטבח (לא יהיו ארונות מעל הכיריים מן הסתם)...או שלא.. אני לא כ"כ יודעת עד כמה יהיה נזק אם בכלל. מה אתם אומרים?

הקולט גדול ומגושם ובולט, וזו הסיבה

ששמים אותו במטבח, הוא נחשב בעיקר לפריט עיצובי. הניקוי באמת לא פשוט וכתמים יבשים של שמן קשים לניקוי. הריחות של הבישול ייצאו אם תפתחי את החלון ואם אינך מטגנת בכמויות אין בעייה. השמן והאדים אינם מתפזרים, אלא עולים לכיוון למעלה, ולכן אינם פוגעים בארונות האחרים. מומלץ לחפות את חלק הקיר הקרוב לכיריים , משום שזהו החלק מתלכלך ביותר. החומרים המשמשים לחיפוי - קרמיקה, שיש , נירוסטה.

gabilevy

New member
ערב פתוח בעיצוב פנים

הזמנה אישית לערב פתוח ברצוננו להזמינכם לערב פתוח שיתקיים ביום א בתאריך 27-12-2004 בשעה 19:00 בסטודיו ברחוב אחד העם 39 תל-אביב ערב זה יוקדש לנושא הקונספט החדש בעיצוב פנים מבט והסברים כללים ופרטניים והסבר על מסלולי הלימוד השונים. בערב זה ישולבו צוותים מקצועיים ואדריכלים המלמדים בסדנא .תינתן אפשרות לשאלות מקצועיות בתחומי העיצוב השונים שיענינו את הקהל.כמו כן ניתן לגלוש אל אתר האינטרנט שלנו לפי הכתובת או בטלפון 1-800-360-366 www.6bstudio.co.il

למעלה