צריכה עזרה בבקשה...

מירב ד

New member
צריכה עזרה בבקשה...

הMP שלי הכפיל לי את כל השירים... השירים מופיעים כשיר אחד אבל כששומעים כל שיר מושמע פעמיים... אשמח מאוד לעזרה :)

מירב ד

New member
אה..

הנגן של חברת SMART 1 GB אם זה משנה.. בהתחלה העברתי שירים דרך הmedia player אח"כ דרך כונן F..עד עכשיו הכל היה בסדר עכשיו כל שיר יש פעמיים....

יאיר B

New member
יכול להיות שבגלל שהעברת את השירים

בשתי צורות שונות - זה שיגע אותו קצת. המדיה פלייר מעביר לפי תגיות. כשאת מעבירה מכונן F את פשוט גוררת והוא עובד לפי שם קובץ. אז יכול להיות ששירים הועברו םעמיים. הצעה: 1. להעתיק את כל השירים מהנגן למחשב, 2. למחוק את כל השירים מהנגן, 3. למיין את השירים שהורדת מהנגן ולוודא שיש רק אחד מכל אחר, 4. להעביר את השירים בחזרה לנגן, אבל להשתמש כל הזמן בשיטה אחת (לשמור על עקביות). מקווה שזה יעזור.

מירב ד

New member
אחלה.. תודה..

עכשיו לאט לאט... צעד צעד... לחבר את הנגן..? להעביר מF לתיקיה ולשמור? למחוק את כל מה שיש בF? למיין.. ולהעביר שוב לF?..

יאיר B

New member
נכון. כמו שכתבת.

תפתחי תקיה על שולחן העבודה, תעבירי מהנגן (לאחר שחובר למחשב) את כל השירים מהנגן לתיקיה שפתחת. אחר כך תמחקי את כל השירים שיש על הנגן. בתיקיה שאליה העברת את השירים - תבדקי שכל שיר נמצא פעם אחת ואחרי שמיינת הכל תעבירי שוב את תכולת התיקיה לנגן - אבל בצורה אחת (כלומר: או מדיה לפייר או בגרירה). בהמשך תשתמשי באותה שיטה כל הזמן. אני מקווה שזה יעזור, בגלל שהנגנים הללו לא ניחנו באיכות גבוהה ולפעמים הם מתשגעים ועושים שטיות.

למעלה