צריכה עזרה בבקשה..

צריכה עזרה בבקשה..

אני לא יודעת מה לעשות.. עצוב לי, מעיק לי ורע לי. מן הרגשה פנימית כזו של מצוקה.. מועקה נפשית. הכל התחיל לפני 7 חודשים.. הכרתי בחור (שאז בזמנו חשבתי שהוא פשוט מושלם). הכרנו בנסיבות ממש מוזרות (לא חושבת שיש צורך לפרט). הוא היה בדיכאון כבד עקב פרידה מהאקסית אחרי 7 שנים. אני גם הייתי אחרי פרידה אחרי שנתיים וחצי. מצאנו נחמה אחד בזרועו של השניה. עזרתי לו המון, תמכתי. נתתי מעצמי כמו שלא נתתי לאף אחד אני חושבת. את חייו הצלתי. מפה לשם התקרבנו מאוד. היו תקופות רעות.. וגם מאוד טובות. אף פעם לא ממש הגדרנו את הקשר שלנו.. ניסינו.. אבל זה לא כל כך הלך. התאהבתי בו ברמות.. אני אוהבת אותו. הוא השכיח ממני לגמרי את האקס. בילינו ימים, חודשים שלמים ביחד. אפשר לומר שגרתי אצלו משהו כמו חודשיים. הסקס היה מעולה, התיקשורת, הפתיחות. הוא השכיר דירה לפני כמה ימים.. אנחנו ממשיכים להתראות כל יום אבל יש המון בעיות שאני לא יודעת איך להתמודד עימן. בחודש האחרון אנחנו כמעט ולא שוכבים (וכשאני אומרת כמעט אני מדברת על זה שפעם היינו שוכבים כל יום.. ועכשיו זה הפך לפעם בשבועיים + בקושי). הוא לא מדבר איתי ממש.. אנחנו לא הכי מתקשרים. פתאום אין לי מה להגיד לו. מרגישה שמה שאני מספרת לו או משתפת אותו בו לא ממש מעניין אותו.. אני מרגישה לחץ כזה והרגשה לא הכי נעימה.. לפעמים אני בוכה (כשהוא לא רואה). מן הרגשה כללית רעה כזו תקפה אותי החודש (אני לא יודעת אם זה בגלל המצב שלו או שפשוט זה הדדי). אני כל כך רוצה אותו. רוצה שיהייה לנו טוב ביחד. רוצה לחבק אותו, לנשק אותו.. אני יודעת שהוא לא ממש שלי. אנחנו לא בני זוג. את רוב זמנו הוא מבלה בעבודה וכשהוא חוזר הוא איתי ככה שאני לא חושבת שיש לו מישהי אחרת. אני לא יודעת מה לעשות אני אובדת עצות. אני רוצה לשפר את המצב.. ולא יודעת איך. רוצה להרגיש טוב כמו פעם..

magenta73

New member
תדברי איתו!

תגידי לו איך את מרגישה, תגידי לו מה שכתבת פה. תשאלי מה קרה, למה הריחוק. אני לא מבינה את זה.... את סובלת, ואת רצה לכתוב באינטרנט, מבקשת עזרה מאנשים שאת לא מכירה ולא מכירים את הסיטואציה, כשהבן אדם היחיד שיכול לתת לך תשובות, זה אותו הבחור, שאת רואה אותו כל הזמן....

אם צריכים - אז צריכים....

בן של פיזקאי אחד הגיע יום אחד ושאל את אביו "אבא - למה השמש שוקעת ?" חייך האב והושיב את בנו לשיחה "ראה - השמש לא באמת שוקעת. זה כדור-הארץ שמסתובב סביב צירו וסביב השמש, הסיבוב נותן את האשליה כאילו השמש שוקעת במערב וזורחת שוב במזרח בבוקר." ובמקום אחר לגמרי - ניגש בנו של מהנדס תוכנה לאביו ושאל : "אבא - למה השמש שוקעת ?" נאנח האב ואמר לבנו : "זה עובד ? אז מה אכפת לך ?". ואחרי הסיפור המייגע הזה - מגיע מוסר ההשכל - אני מחזק את דבריה של הדס ואומר בצורה הכי גלויה - כשזה היה טוב ועבד ונראה מושלם (או לפחות במקום או בתזמון המתאים ) אז למעשה לא הייתה בעיה. וכשלפתע צצה אחת כזאת (או שלפחות זה נראה כבעיה) את לא יודעת מה לעשות איתה - ולמעשה עומדת חסרת אונים ועונים.... אז בתור שלב ראשון - אני מבין את פורמט הפורום שבו את זורקת שאלה לחלל האויר - אבל למה לא לשתף אותו בעניין ? ואני לא אומר לשאול - אני אומר לשתף ! אין ברירה אלא לשלוף את קלף "יחסינו לאן"... לא נעים - אבל זה מה יש... את כותבת שאתם לא בני-זוג ושהוא לא ממש שלך - וזה כי לא הגדרתם את זה רשמית ? אתם חיים תחת הגדרה זמנית של "משהו" כל עוד אין משהו אחר ? זה קצת לא הוגן - לא כלפייך ולא כלפיו - אולי את מפתחת המון רגש והוא לא, ויום אחד הוא יגיע ויגיד שהוא פגש מישהי ומעוניין לפתח איתה משהו... ואת מבינה לאן זה מתקדם.... לא נעים. הוא יודע מה את מרגישה כלפיו ? - אולי הוא חושב שהסידור הזה מתאים גם לך - אוזן קשבת, כתף נוחה, סקס זמין - ובואי נקרא לילד בשמו "ריבאונד". אולי הוא פיתח כלפייך רגשות ופוחד שאת רואה אותו כריבאונד ? אולי, אולי הרבה דברים - אבל עד שלא תדברו ביניכם ותתאמו ציפיות - לא יצא מזה כלום.

למעלה