צריכה עזרה בבקשה.

Kumiho

New member
צריכה עזרה בבקשה.

שלום לכולם! אני מחפשת כבר הרבה מאוד זמן את הדיסק של המגפה ("ערב שקט") נכון,אני יודעת שכמעט בלתי אפשרי להשיג אותו אבל אני עדיין אשאל אם מישהו שמע איפה ניתן להשיג אותו (שמות של חנויות דיסקים וכ'ו) או אם הוא יכול לומר לי מאיפה אפשר להוריד את השירים כי די התייאשתי מהחיפוש. בכל מקרה כל עזרה,הפנייה או משהו קטן על הלהקה יהיה עבורי נפלא. בתודה מראש על כל התייחסות, ספיר.

Forever NemeSh

New member
וואו... תקופה מאוד ארוכה שניסיתי לחפש

את הדיסק הזה.. כנראה שהוא יותר מבלתי אפשרי, הוא פשוט נכחד.. פעם באיזו חנות דיסקים ישנה בראשון לציון שנסגרה, אמרו לי שהיה להם איזה עותק או שניים, ושאפשר להזמין את זה, מאז החנות כבר נסגרה ויחד איתה הסיכוי להשיג את האלבום.. מצטרפת לשאלה אם יש למישהו מושג איך להשיג זאת.

the witch1

New member
יש לי את הדיסק

אפשר להוריד אותו ממני בסולסיק הניק שלי שם הוא thewitch2 אם את מסתבכת או צריכה עזרה, את מוזמנת לשלוח לי מסר

j a c k y

New member
מצאתי משהו...

אני לא יודעת עד כמה זה רלוונטי, ובכל מקרה זה יוצא ממש יקר - השאלה היא אם את מוכנה לשלם.. :)

שלמונזה

New member
האתר הזה מפחיד אותי ../images/Emo168.gif

מבחינת גילויים... כמעט כל דבר שאני מקישה יש שם, זה לא נורמאלי בחיאת יש שם את הדיסק של פונץ' "הצוללת" מה שכן המחירים יקרים יוצא 80 ש"ח לדיסק, מצד שני דיסקים נדירים... והא כן יש את רץ על הקצה גם, מעניין באמת כל הדיסקים זמינים למכירה

שלמונזה

New member
דייייייייי ../images/Emo168.gif

יש שם את אחלהזאוריס איך לא שמעתי על האתר הזה קודם? ואי אם היה לי מספיק כסף לקנות את כל החנות שם...

limors2

Active member
זה אתר לאמריקאים בלבד.

רציתי שישלחו לי קטלוג בחינם, וברשימת המדינות הופיעו רק אמריקאיות. אז ניסיתי להזמין משהו כדי לראות מה יקרה, ויש רק את רשימת המדינות בארה"ב. פפ.

זה כזה דפוק

אני רוצה משם דיסקים אבל אני לא יכול כי אני גר בארץ. וזה מוזיקה ישראלית. אז למה שגויים יהנו ממנה ואנחנו לא? אני רוצה כלכך את המגיפה!!!

1Reebok

New member
אולי לכאורה.. ../images/Emo13.gif

ישנן מספיק חברות שמתמחות בהבאת סחורה מארצות זרות לישראל. החברות מיועדות למקרים כמו מקרה זה, ולכן ומותאמות מבחינת שירות ומחירים למשתמש הביתי. אני לא מכיר שמות של חברות ספציפיות, אבל מי שבאמת ירצה, יצליח בסופו של דבר להתחקות אחר חברה שכזו. זו לא נשמעת לי מטלה מסובכת במיוחד. אגב, דיסקים של אלונה דניאל לא מצאתי שם. וגם לא של כל מני ספרים. דווקאה הדברים שאני הכי רוצה

LuLuLu iT

New member
אם את רוצה את אחלהזאורים,

אני בכיף אמכור לך אותו.. הוא סתם שוכב על המדף, שמעתי אותו פעם אחת וזה הספיק לי. אם בא לך, מסר..

אם היא לא תחליף איתך אני אחליף איתך ../images/Emo13.gif

בזמן האחרון התחלתי לשמוע קצת נטשה ואני ממש אוהב אותם. יש לי מספיק במה לסחור. מה דעתך על הדיסק החדש והנמכר כמו לחמניות טריות של ביט69? (ולמי שתוהה לא באמת קניתי אותו אלה תפסתי אותו כשהסולן שלהם זרק דיסקים לקהל ברוק"צ)

למעלה