צריכה עזרה בדחיפות

ליטל82

New member
צריכה עזרה בדחיפות../images/Emo194.gif

שלום יש לי אפשרות נהדרת לעבור לכמה שנים (בין שנתיים לארבע) להונג קונג הבעיה היא... שאין לי מושג, בכלום!!! בחיים לא הייתי במזרח, אין מושג איך החיים בהונג קונג נראים (במיוחד דרך עיניים ישראליות
). בנוסף אני מעוניינת ללמוד שם, באנגלית כמובן, ואני לא יודעת איפה להתחיל לחפש. ניסתי באתרים של טיולים אבל המידע שם מיועד למטיילים ולא לאנשים שמעוניינים לעבור לגור בהונג קונג. אשמח מאוד לכל פיסת מידע החל משכונות עדיפות למגורים (אני אעבוד בשדה התעופה) ועד לנימוסים והליכות שכדי לדעת, עלות שכר דירה, איכות חיים וכו'... תודה מראש על כל תשובה

בערך פעם בחודש

מגיע לכאן מישהו שבא לעבוד בהונג קונג בשדה התעופה, ושואל את אותן שאלות. את מוזמנת לעבור על הפורום הזה, ולחפש את התשובות שלי, אם אחר כך יהיו לך עוד שאלות, תשאלי.

eran0611

New member
Hong Kong

Hey Lital, אני מניח שאת הולכת לעבוד באלעל כאן בהונג קונג אז ככה. למיטב ידיעתי השכר ביחס להונג קונג הוא לא להיט. מדובר על משהו כמו 3000 דולר בחודש. הונג קונג נורא יקרה ביחס לארץ. יחד עם זאת היא עיר מדהימה (מנהטן של המזרח) מבחינת מזג אוויר ממש זוועת עולם לגבי אזור מגורים: כל הישראלים מרוכזים באיזור שנקרא מיד לבל רובינסון רואד שם נמצרת גם הקהילה היהודית. אני מקווה שעזרתי קצת אם את צריכה פרטים נוספים צרי קשר 7861-6304-852+ ערן

למעלה