צריכה עזרה בדחיפות

DDANILOV

New member
צריכה עזרה בדחיפות

מקווה שהגעתי למקום הנכון.
בת 26 .
נשואה 3 וחצי שנים
לפני כשנה הייתה לי פרידה מבעלי למשך תקופה. כבר תכננו להתגרש.
בתקופה שנפרדנו הכרתי בלי שרציתי בחור אחר. אני והבחור היינו במשך תקופה של חודשיים בערך ביחד. (לא שכבנו מאחר שחיכיתי שיהיה לי אישור גירושין מהבעל)
התקופה הזו היינו תקופה מושלמת מבחינתי. היינו מדברים בלי סוף. כל זמן פנוי בטלפון בשיחות והתעניינות בלי נפסקות. הרגשתי מוחמאת מאוד. משהו שלא הרגשתי לא עם בעלי שאנו יחד 5 שנים. ולא אם בן זוג לפניו שהיינו שנה יחד. ובכלל לא אם אף אחד.
פשוט עם הבחור הזה זו הייתה תקופה קצרה אבל מושלמת. היינו מתנהגים כמו זוג של 20 שנה יחדיו. מדברים, רבים,משלימים מחמיאים.
אני לא מאמינה שאומרת את זה אבללל כן זה היה רק למשך חודשיים וככה הרגשתי!! הוא תמיד היה דואג לי!

לאחר מכן רבנו מריבה גדולה. והחלטתי לחתוך לגמרי. ואז כבר עבר קצת זמן וחזרתי לבעלי לאחר שיכנועים רבים.
מאז קנינו דירה (שאמורים לעבור אליה עוד חודש חודשיים). ונכנסתי להריון. היום היא בת 5 חודשים.
בעלי מדהים. בנאדם טוב. חולה על הבת שלנו. עוזר לי איתה. אנחנו פחות יוצאים כי כבר אין זמן הוא עובד משמרות ויש את הילדה... אני מאוד מאוד אוהבת אותו.

אבל הבעיה היא אחרת. מידי פעם אני נזכרת בבחור ההוא ... ובעיקר בשבועיים האחרונים. כל היום אני במחשבות עליו. מתגעגעת. מדמיינת לעצמי שאנחנו נפגשים שוב. מדמיינת את עצמי איתו ואהבה מטורפת...
מרגישה רע עם עצמי על זה! אבל לא יודעת מה לעשות. לא מצליחה להוציא אותו מהראש. בחור שהכרתי רק חודשיים!!

עצות? קרה למישהי? אני מרוסקת....

שום דבר לא 100%

בחיים.
בכל בחירה שתעשי יש ויתור על דברים אחרים. גם בבחירה הכי משמחת יש צדדים של אובדן ואבל.
&nbsp
כרגע את מתאבלת על פנטזיה רומנטית סטייל סרט הוליוודי.
שתינו יודעות שאחרי שההתאהבות וההיי המטורף עובר מגיעה תמיד התפכחות. שום זוג לא נשאר מאוהב לנצח וחיים משותפים עם עוד אדם יכולים להיות לא פשוטים לפעמים.
&nbsp
אין פה הרבה מה לעשות חוץ מלהבין את עצמך ולכבד את האבל הזה.

עצות: תעירי את החלק הבוגר שבך, כן יש כזה גם בחלקים בנו

שלוקחים חלק באהבה. יש לך בת, וחיים משותפים... את חיה בכאילו במקום להתמודד ולהנות ולתקן אם לא נהנת- ממה שיש!
הבחור הזה- רבת איתו ריב גדול והחלטת לחתוך, לא להפרד, לא להשאיר פתח, לא להיות קצת בוגרת. רבתם וחתכת. את חושבת
שהוא באותו מצב כמוך? או בצורה מחושבת מנסה לחוות קשר כזה או יותר טוב עם מישהי פנויה לקשר?
יש לך הרבה מנגד מהצד השני לפרק אם את הולכת עד הסוף עם גחמה לא ממומשת, שנכראה היתה מחזיקה עוד חודשיים,
זאת היתה בריחה ממשהו שלא היה לך טוב בו, ולא עשית כלום כדי לתקן אותו. ולכן זה היה טוב, כי זה היה הצד השני של המאזניים.
קליל בלי מחויבות. והייתם מתנהגים כמו, אבל לא באמת..לכי תדעי...

DDANILOV

New member
את מבינה

כל מילה במילה שכתבת. זה נכון.
אבל אני כרגע איבדתי את עצמי.
הגבר ההוא לא מחפש אותי. כמה פעמים ראה את חברה שלי. וכל הזמן היא סיפרה שהגבר ישאר שאל עליי.. פעם ראשונה אמרה שחזרתי לבעלי. פעם שניה שאני בהריון.
ראיתי שהוא הציע ל2 חברות טובות שלי חברות באתר הפייסבוק בתקופה ההיא כשנפרדנו וקצת אחריי. אחת אמרה שלא כתב לה כלום.. והשנייה אמרה ששאל אותה אם היא חברה שלי.. ושהיא מאוד יפה.. והיה בהתחלה שואל בעקיפין עליי.. אבל מזמן הפסיק.

לא יודעת. אני מרגישה כמו נערה בת 18 שמאוהבת מאוד. ואז נזכרת שאני כבר בת 26. נשואה עם ילדה ומשכנתא.

אבל הראש שלי כבר הסתחרר מהמחשבות.

DDANILOV

New member
היחסים עם בעלי..

השתפרו מאז הכניסה להריון.
טוב לנו. רבים כמו כל זוג.
הוא אבא מדהים.

יחסי מין כמעט ואין. כי לי אין חשק. גם כשקורה אני זורמת מאחר וכואב לי עליו

את מאוהבת במה שהיית רוצה שיהיה לך

לא בדבר אמיתי, כי עובדה שלא היה שם מעבר לרומן קיץ נעורים ונפרדתם. אינני יודע מדוע חזרת לבעלך ועוד הבאתם ילדה לעולם, האומנם חשפתם וטיפלתם בדברים שגרמו לפרידה מלכתחילה? אם לא, זה אך ברור שבגיל 30 תמצאי עצמך ברומן מחוץ לנישואים כי תרגישי שמשהו חסר

DDANILOV

New member
היי

חזרתי לבעלי כי.. אוהבת אותו, איפה שהוא "ריחמתי עליו", ובכלל איבדתי את עצמי.. פחדתי שאתחרט בסוף כשנתגרש. היה עליי הרבה לחץ..
חזרנו.. הכל היה בסדר. הבאנו ילדה.. אבל
פתאום מרגישה נורא!

לא יכולה להסביר את עצמי לגמריי!!
בגלל זה כותבת. כי כל הזמן בראש שלי שרוצה לפגוש את הגבר ההוא.. לפחות ל"יום אחד". לשלוח לו הודעה..

אני נמצאת במצב מאוד מתוסבך. ומפחדת שבסוף אעשה משהו מאוד גרוע.

למעלה