צריכה עזרה בהחלטה

adico21

New member
צריכה עזרה בהחלטה

שלום לכולן
אני חדשה בפורום ורציתי להתייעץ.
בבית יש ילד בן 2.5 מהריון טבעי ומהיר.אני מנסה להכינס להריון כבר שנה וחצי. מאז נכנסתי להריון ממש בהתחלה אך כנראה שזה היה כימי. אובחנתי עם שחלות פוליציסטיות.
מזה כחצי שנה אני מטופלת במרכז בריאות אישה אצל רופאת פריון. ביום ראשון האחרון עשיתי הזרעה שנייה שאני מאוד מקווה שתצליח ושתפתור אותי מהלבטים שלי.
אני מרגישה כי הזמינות והמקצועיות של הרופאים היא לא הכי טובה. לשאלת הרופאה אני יכולה לעבור להפריות כבר לאחר ההזרעה השנייה אך היא ממליצה לנסות גם הזרעה שלישית.
שאלתי. מה ההבדל בין רופא אשר מקבל בקופה לבין רופא פרטי?
האם כדאי לעבור ולנסות הזרעה שלישית אצל רופא פרטי או לתת עוד צאנס?
האם מישהי יכולה להמליץ על רופא טוב באזור חיפה והקריות?
תודה רבה

simply me 25

New member
הניסיון שלי

אני התחלתי בקופה אמנם לא אצל רופא פוריות (שזאת בעיהבפני עצמה) אבל גם אני הרגשתי כאילו לא זמינים אלי מספיק, ונתקעתי עם הרבה שאלות שהיה לי קשה לקבל עליהן תשובות וזה עוד היה בלי הזרעה, רק עם איקקלומין ואוביטרל. מהר מאוד הבנתי שספציפית נפלתי על רופא אידיוט שלא יודע מה הוא עושה, ובלי קשר קרץ לי לעבור לפרטי כי מתוך קריאה בפורום היה רופא שהמליץ לי על שיטות אחרות בהם ניתן לשלוט יותר טוב בתגובה. אגב אני פוליציסטית ומודעת לזה עוד מהמחזור הראשון בערך.
אני נכנסתי להריון הראשון אצל רופא פרטי ועשיתי אצלו גם את המעקב. זה עולה כסף אבל בעיני שווה את זה.לא כולם יסכימו אבל לי מאוד נוחה הזמינות הטלפונית התורים הזמינים עבורי ברגע שאני מטופלת ובאופן כללי היחס האישי. אני בקשר טלפוני /הודעות/ אימייל לגבי כל שאלה, מקבלת הנחיות ככה, עושה אצלו את ההזרעה.אני מרוצה. הייתי מנסה עוד הזרעה לפני ההפריות,גם אני הייתי חסרת סבלנות ובהזרעה שלישית נקלטתי וגם אני כבר תכננתי על ההפריות, אבל אני מאמינה שהפעם (בתקווה שלא אצטרך ) אתן לזה עוד כמה צ'אנסים. לצערי אין לי המלצה על הצפון, אני במרכז

פאשון

New member
רופא בקריות

היי,
לא הבנתי אם את על הורמונים ומבצעת הזרעות....כדי לעבור מהזרעה לIVF צריך לעבור כמה שלבים. בכל מקרה אם את על הזרעות ללא הורמונים הייתי מתחילה עם דחיפה הורמונלית קלה.
על כל מקרה, אני נמצאת אצל לויט בזבולון בקריות כך שאני לא יודעת מה קורה בפרטי. הוא נחמד וממש מקצועי. בזכותו יש לי את הבת שלי ואני מקווה שיעזור לי להביא את הבא:)
הוא אומר מתי להגיע לבדיקת דם ואולטראסאונד. את התוצאת האחיות מקבלות ומדברות איתו באותו היום ומתקשרות אליך להמשך (אם לבוא שוב, אם להזריק ומתי וכו'). היחס דרך האחיות מאוד אישי (יש שם כמה מעצבנות אבל רובן ממש בסדר ומקצועיות ותומכות). זה נכון שעם הרופא אי אפשר לדבר ישירות אבל אם את צריכה תור האחיות מסדרות אותו דיי מהר.
לויט הוא גם בקופה וגם פרטי כך שאם תרצי תמיד תוכלי לעבור.
שמעתי על קלדרון בכללית ובפרטי וד"ר טל. לגבי טל אני לא חושבת שהוא בכללית אבל הוא מקבל בפרטי ושמעתי עליו רק דברים טובים. יש גם את ד"ר קול באלישע - פרטי.
מקווה שלא תצטרכי אותם.....

adico21

New member
תודה

היי
אני עם הורמונים (פיורגון) ואז הזרעות. אני דרך מכבי..
בסך הכל האחיות מקסימות והרופאה המטפלת בסדר אבל אני מרגישה שיש פשלות קטנות. למשל אמרו לי להזריק אוביטרל ללא אוטראסאונד .
אני מרגישה שאני צריכה להיות קרציה כדי שיתייחסו אלי. האם את נכנסת להריון דרך הזרעה? אם כן איזה?
שמעתי על הרופאים שציינת, אני אתחיל בירור כמה הם גובים ואיך זה מתנהל.. בכל אופן אני מקווה שהזרעה האחרונה שהייתה בראשון תצליח.

פאשון

New member
אצלי

למזלי הסתפקתי רק באיקקלומין ואוביטרל בפעם הקודמת. אבל בגלל ההפלות הזרקתי קלקסן מהביוץ, שאגב יש האומרים שעוזר כי יש לו גם פן אנטידלקתי. עכשיו אני שוב על איקקלומין אבל אם זה לא יעבוד החודש נעבור להזרקות.
אני הזרקתי אוביטרל בלי אולטראסאונד באותו היום כי עשיתי יומיים קודם לכן אולטרסאונד. לויט אז עשה חישוב שהזקיק יגדל תוך יומיים לבשלות מלאה ובאמת כך היה. השאלה היא כמה זמן לפני ההזרקה עשית מעקב? יום? יומיים? או חמישה ימים?
בכל מקרה
!!!!!!

למעלה