צריכה עזרה בהחלטה

צריכה עזרה בהחלטה

איזה משני התמונות הבאות יותר יפה להגדלה להורים? אני לא שואלת את ההורים כי זו הפתעה, כבר הבאנו להם תמונה אחת אבל אנחנו עושים להם משהו עם מסגרת מיוחדת.

shelycat

New member
הכל ב"מסגרת" התפקיד....../images/Emo8.gif../images/Emo101.gif

התמונות מאוד יפות. אבל נראה לי כי הראשונה יותר מחמיאה ורומנטית (הפנים שלכם יותר בפוקוס). כמובן הכל תלוי גם בסוג של המסגרת שאתם מתכננים.

"אולפני ראשון" - מראשון

התוצאה הסופית מהממת, כלומר התמונות והאלבום המעוצב שבלל חבל על הזמן, והסרט, והתקציר, אבל היו כמה חיכוכים באמצע...

אתי@

New member
מה קרה ../images/Emo35.gif

את יודעת איך זה ביום החתונה

יש דברים קטנים , שכמה שהם קטנים הם מפריעים ומעצבנים. למשל שהצלם היה אמור להגיע לסלון ב- 15:45, וחמש דקות לפני שעה זו הוא מתקשר אליי לנייד לשאול איך מגיעים, מאיזה מקום שהוא היה בו, ואני דיי נלחצתי, והתעצבנתי, כי זה דבר שהוא היה צריך לחשוב עליו קודם. אז חברה שלי הסבירה לו- ובאמת תוך 10 דקות הוא הגיע, אבל בכל זאת זה הרגיז. אז זהו היו עוד כמה דברים קטנים כאלה...

שמופית

New member
בחירה קשה ../images/Emo70.gif שתיהן ממש יפות ../images/Emo70.gif

בראשונה אפשר לראות את שניכם ואת השמלה והזר והתמונה יותר רכה ורומנטית. אבל התמונה השניה גם יפהפיה והשמלה נראית בה נפלא וגם הפוזה והרקע יותר מעניינים... בקיצור - אני לא עוזרת הרבה ורק מוסיפה להתלבטויות

אתי@

New member
איזה טלפתיה - גם אנחנו התלבטנו בין

שתי תמונות ועדיין לא הזמנו... באמת שאלתי את עצמי (בדיוק היום
) אם לשאול מה דעתכם ואולי אתם תוכלו לעזור לי. לגבי התמונות שלכם - שתיהן יפות, אב הייתי הולכת על הראשונה משום שבשניה רואים שהסתנוורת מהשמש. בראשונה המבט שלך יותר ממוקד במצלמה.

מיה :)

New member
אמנם אני יודעת שהורים אוהבים

את התמונות עם התקריבים, אבל אהבתי יותר את השני, גם בגלל הרקע והפוזה.

הראשונה. ההורים יעדיפו תמונה

שבה אתם נראים יותר ברור. ככה זה אצלנו בכל אופן :)

שירי71

New member
אכן קשה לבחור... אולי זה תלוי באופי

של מי שמקבל? כלומר אם ההורים אוהבים לדעתכם ולהערכתכם יותר תמונה קלאסית - לכו על מס´ 1 שכאמור ברורה יותר ואם הם יותר בקטע של משהו יותר חי ומעניין אז 2 כי ב-2 זה תמונה עם העמדה שונה ולא כמו הדברים שהם רגילים אולי לראות... (ואולי לתת להם שתיים?! - 1 למקום אחד אחת למקום אחר???) אגב רויטל זו פעם ראשונה שאני רואה את השמלה שלך שהיא מאד מרשימה!!!

תודה לכולכן על התגובות, האמת

אני נראה לי יותר מבולבלת מקודם....נראה לי שאני אלך על התמונה הראשונה, הרשמית יותר,, את התמונה השניה אני חושבת שאני יגדיל בשבילי....
למרות שכבר בחדר השינה שלנו כבר יש פוסטר שלנו...

מיה :)

New member
אולי תנסי עוד תמונה, כי באמת קשה

לבחור! יש לכם תמונה שבה אתם פונים אחד לשני?

למעלה