עכשיו שמתי לב שבמאמר אין הסבר
על ציפוי העוגה, רק על אופן הציור עליה. כדי לצפות את העוגה, חכי שתתקרר לחלוטין. הפכי אותה על המשטי שאת רוצה להגיש בו את העוגה. (אם יש עליה "גבעה" - ישרי אותה בעזרת סכין). מרחי עליה קרם כלשהו בשכבה דקה כדי ל"טייח" שקעים וחורים וכדי להדביק את בצק הסוכר עליו (קרם מתאים הוא קרם חמאה או גנאש שוקולד או ריבה מחוממת מעט ומוברשת על פני העוגה). עתה הוציאי את בצק הסוכר מן האריזה. את צריכה כמות של כ 800 גר' לעוגה בקוטר 26. לושי את בצק הסוכר עד שהוא חלק וגמיש, על משטח או על שולחן, וצרי ממנו כדור. אם הוא נדבק - פזרי מעט קורנפלור על המשטח. עתה פזרי קורנפלור על המשטח בכמות גדולה יותר ורדדי במערוך את כדור הבצק לעלה אחיד בעוביו (כחצי ס"מ). עכשיו גלגלי את העלה על המערוך ופתחי אותו שוב מעל העוגה. שימי לב שאת מכסה את שולי העוגה. עשיו הצמידי את הבצק לדפנות ולפני העוגה בעזרת כפות הידיים והחליקי את כפות ידיך על פני הבצק בתנועות סיבוביות כדי ליצור מראה אחיד וחלק. עכשיו את יכולה להתחיל לקשט את העוגה - לצייר עליה, להדביק עליה פיסולים או דוגמאות חתוכות בחותכנים שונים, או לכתוב ולעטר ברויאל אייסינג. בהצלחה!