צריכה עזרה בהכנת תפאורה בית עם

יונית102

New member
צריכה עזרה בהכנת תפאורה בית עם

דלת וחלונות, הגודל צריך להיות כך שילד בן ארבע יוכל לעבור בדלת, ושכל הבית עצמו יעמוד יציב בלי משענת תודה מראש לכל העונים

feyoula

New member
הדבר הראשון שעלה לי

זה לקחת קרטון עבה של מקרר או מוצר דומה גדול ולהרכיב לי "ר" על הפינות ככה שישאר עומד ולא יתקפל. הגודל של הדברים האלה והעובי שלהם בדרך כלל מחזיק אותם יציב.. צריך לנסות את המשחקים עם הדלת ולראות מה קורה:) בהצלחה!!

דודרינה

New member
כמה רעיונות

1. אם את צריכה את הבית לשימוש שוטף וקבוע (לא חדפעמי) , תשקיעי בדיקט תחברי עם צירים (כמו לול מתקפל) , גם הדלת תהיה עם צירים אפשדר להוסיף אפילו ידית מעוצבת וילדותית וחולנות כנ"ל כדי שהבית עמוד יציב יש זוויות ברזל שמלבישים על הפינות לאחר הפתיחה (אני לא יודעת אם קיים עדיין , לפני 10 שנים כן מצאתי) 2. אותו סידור רק עם קאפה (צירים וזוויות מתחברים יופי לקאפה 3. קרטון ביצוע (אולם הוא פחות יציב) 4. אפשרות פחות יצירתית לקחת את הבתים מפלסטיק שמוכרים בחנויות צעצועים , הם יציבים מאוד ומתפרקים, אולם החלקים תופסים נפח גדול כמו כן יש בית שאינלי מושג איך לקרוא לו אבל ראיתי אותו בטיול לירדן, זה אוהל- בית (כמו אוהל של בריכת כדורים קטנה), מראה של בית אמיתי, עומד אומנם אולם כל תנועה בפנים מניעה ומרעידה אותו ( אם את מציגה על רעידת אדמה זה אחלה מבנה:)))))) מקווה שעזרתי דוֹדָרִינָה

יונית102

New member
תודה לכל הרעיונות הבית אמור לשמש למסיבת

סוף שנה בגן הילדים שבו אני עובדת, כך שזה לא משהו קבוע ובכל זאת שיהיה נייד וקל לקיפול והרמה, בכל אופן נראה לי שאלך על רעיון הקרטון הענק, אשמח לעוד הצעות אם יהיו תודה

למעלה