צריכה עזרה בזיהוי שירים

צריכה עזרה בזיהוי שירים

שלום לכולם. אני כבר זמן רב מחפשת שני שירים. את השירים האלו שמעתי בשעורי ספינינג. אלו שירים שאיני יודעת להגיד מה סגנונם כי אני לא יודעת מה ההבדל בין טראנס, אהוס וכד... לשירים אין מילים אלא זה רק מוזיקה עם קצב מטריף. אני יודעת שהוא הולך עכשיו ממש חזק גם במסיבות ובספינינג הוא מטריף את כולם. אני יודעת שלא הבאתי לכם הרבה מידע כדי שתוכלו לעזור לי אך אם למישהו יש מושג על מה אני מדברת או איפה אוכל למצוא את שני השירים הללו אז אודה לו מאוד. רק בשביל שתקבלו מושג למה אני מתכוונת- מכירים את השיר: that's my name- אז השירים שאני רוצה הם בסגנון הזה רק ללא מילים. יש להם קצב מטריף כמו לשיר הזה כך שכל מי ששומע אותו מרגיש באנדרנלין. תודה

זה כמו לשאול אם אני את מר כהן/לוי../images/Emo45.gif

מוכנה לסייע בכייף. תוכלי להקליט בסוללארי שלך חלק קטן מהשירים, ולהעלותם כאן? קבלתי לאחרונה כמה מאות לינקיםםםם.

היי joz7

כן. זה פחות או יותר הסגנון. זה הקצב רק ללא מילים. תודה רבה על הנכונות לעזור, מחכה כבר לעוד שירים ממך.

לא- זה לא זה.

אפשר לקבל עוד כישורים? דרך אגב, היום היה לי שיעור ספינינג והשיר הופיע- ואם איני טועה שמתי לב כי יש בשיר כינורות ברקע- נדמה לי שזה כינורות . אולי זה יעזור בזיהוי השיר. הכינורות זה לא לאורך כל השיר אלא יש קטע בשיר ששומעים ברקע כינורות ואז שוב חוזר הקצב המטריף. להזכירך אין מילים בשיר הזה., תודה

joz7

New member
דניאלה214

היי דניאלה נסי את הכישור הזה :) אני בטירוף של לעזור לך למצוא
http://www29.zippyshare.com/v/47807323/file.html

כן!!!! זה זה!!!!

joz7- תודה רבה לך, את מדהימה, מדהימה, מדהימה, מדהימה!!!!!! אין עלייך. אני מתה עלייך. אני מחפשת את השיר הזה כבר איזה 3 חודשים. תודה על שלא התייאשת ועזרת לי למצוא. עכשיו רק אם בא לך- אז אשמח לקבל עוד כישורים כי יש לי עוד שיר דומה לשיר הזה (לפעמים נדמה לי שמדובר בגרסה שניה לשיר הזה) כך שרק אם בא לך אשמח לעוד כישורים. דרך אגב, גם השיר הקודם שהבאת הוא שיר שאני אוהבת לשמוע בספינינג כך שנראה לי שקלטת כבר מה הטעם שלי. תודה רבה לך.

Tami661

New member
גוז' אכן ראויה לתודה ולהערכה... בכלל... נהיה

כאן בפורום אוסף של בעלי טעם מוסיקלי (תואם ספינינג כמובן...
) ואוריינטציה במדיה האינטרנטית שזה פשוט מדהים! אתם לא מבינים אפילו כמה
סמויים (אבל לא כולם סתם נצלנים... יש גם סתם ביישנים
) משתמשים בחומר הזה... גם ממני אלייך ג'וז
ושמחה בשבילך דניאלה שהצלחת סוף סוף למצוא את הקטע שחיפשת כל כך הרבה זמן סופשבוע רגוע

joz7

New member
תמי

אני שמחה לקחת חלק מהפורם המעניין והמלמד הזה ( חבל שלא הצטרפתי קודם) תודה על ההערכה :) שיהיה סופ"ש מהנה ג'וז

איזה מותק את/

זה לא השיר שרציתי אך גם זה אחלה של שיר, אשמח לעוד רק אם זה לא יותר מדי טרחה בשבילך. שבת שלום

joz7

New member
היי דניאלה

תודה!! בקרוב אעלה עוד שירים
ג'וז

ללי1

New member
עכשיו כשהורדתי גם.. גם אני חיפשתי אותו

חודשים עד שקיבלתי אותו מחבר במקרה. קטע מעולה. פשוט תענוג.

dordafna1

New member
אולי תוכלי לעזור גם לי ? ../images/Emo9.gif

אני מחפש כבר המון זמן גרסת רמיקס לשיר forever של כריס בראון (ברמיקס מישהי שרה את זה) אין שם הרבה מילים...רק ive been waiting my whole life for this one night ועוד איזה שורה או שתיים ואחרי זה יש קטע מוזיקה כזה בסגנון טכנו/אלקטרוני (מתאים מאוד לספרינטים)

joz7

New member
היי dordafna1

המחשב שלי נמצא כרגע בתהליך איחוי קבצים (אם זה אומר לך משהו) ברגע שהתהליך יסתיים, אבדוק אם יש לי את השיר. (נראה לי שאני יודעת על איזה שיר מדובר) המשך יום מהנה, נשמע מאוחר יותר ג'וזי

dordafna1

New member
זה לא זה...

יש לך אולי forever נוסף במחשב שיכול להיות שזה הוא ?

למעלה