צריכה עזרה בחיוב משלוח לארה"ב

צריכה עזרה בחיוב משלוח לארה"ב

הי לכולם, בשעה טובה אתמול העליתי את המכירה הראשונה שלי, לאחר קריאה אינטנסיבית בפורום והחלטתי לקפוץ למים הקרים! פרסמתי מוצר ששוכב אצלי בארון ונראה לי שיהיה לו ביקוש. בקיצור, לא ידעתי כמה לרשום שעולה משלוח אז רשמתי שזה ספציפי לכל מדינה וקיבלתי שאלה כמה זה יעלה לשלוח ל-New Jersey,U.S.A.,postal zip code 08318 עכשיו, החבילה תשקול כ-400 גר' והיא שבירה. הסתכלתי באתר של רשות הדואר ורשום שם שלארה"ב: עד 500גר' זה 47 ש"ח ודואר מהיר 58 ש"ח. יש עוד משהו שלא חשבתי עליו? אשמח לעזרה מנסיונכם האישי! תודה, הילה

ווטרס

New member
שלום הילה,

קודם כל אם מדובר ב 10 שקלים בין מהיר לרגיל - עדיף מהיר. כמו כן, אם הפריט שוקל 400 גר' והוא שביר, כנראה שהוא יצטרך 'ריפוד' בעוד כמה מאות גרמים - אז קחי את זה בחשבון. בהצלחה!

תודה לתמכור אבל אני מעדיפה לתת לו תשובה כבר

אז נגיד שאני אעטוף את זה בעוד 100-200 גר' - זה לא מזיז את המחיר בהרבה (עוד 10 ש"ח). וחוץ מזה יש לי עוד שאלה. החזרתי לקונה הפוטנציאלי תשובה אתמול דרך ה-MY messages ואני רוצה להוסיף לו עכשיו את הדמי משלוח (החלטתי על 15$ לדואר מהיר, מה אתם חושבים?) אבל לא נותנים לי לרשום לו עוד הודעה כי אומרים שכבר עניתי לו לשאלה. אז מה? איך אני רושמת לו הודעה? תודה, הילה

תכנסי לקהילה (הלינק נמצא בראש כל דף באיביי)

ותכניסי את השם שלו לחיפוש, משם את יכולה להיכנס לדף האישי שלו (זה עם הפידבקים) ולשלוח לו הודעה נוספת, רק תצייני את מס' המכירה והמוצר כי אין לו דרך אחרת לקשר בין המוצר אלייך. לגבי האריזה, לי יש מוצר שעשיתי כמוך ולאחר האריזה עלות המשלוח שלי הוכפלה...והפסדתי קצת כסף באותה מכירה בגלל זה...אין חכם כבעל הניסיון, שוב, אני ממליץ לך לארוז ואז לשקול ורק לאחר מכן לתת לו מחיר.

הודייה1

New member
משלוח חבילה

יפה שהחלטת לקפץ למים זאת הדרך הנכונה. א. תקחי בחשבון את עלות חומרי האריזה וכל הנלווה לזה. ב.תוסיפי אופציה לביטוח ותישלחי רשום יש ביטוח על המישלוח לסכום 100$ מינימום במקרה של שבר או עובדן. ג.בהצלחה

תודה הודייה. בדקתי עלויות

וזה מה שהעליתי: תוספת לדואר רשום: 5.1 ש"ח תוספת לביטוח עד 1000 ש"ח שווי החבילה: 4.2 ש"ח ותודה על העידוד!

למעלה