צריכה עזרה- ביולוגיה התפתחותית....

• פותח הנושא nawe
  • פורסם בתאריך

nawe

New member
צריכה עזרה- ביולוגיה התפתחותית....

שלום לכלם, כבר השארתי הודעה דומה בפורום של ביולוגיה ומדעי החיים, אבל לא ממש הלך לי... בכל אופן אני מנסה את מזלי כאן (אולי הפורום הזה קרוב יות ר לנושא שלי...) אני תלמידת תיכון שעושה עבודת מחקר שמחליפה את הבגרות בביולוגיה. עבודת המחקר מתבצעת בטכניון במעבדת מחקר שעוסקת בתחום האמבריולוגיה- תורת העובר. במהלך החופש עשיתי את המחקרים במעבדה וכעת הגיע הזמן להתחיל לכתוב את העבודה, הבעיה היא שהחומר שאני צריכה הוא מאוד ספציפי והחומרים היחידים שיש למנחה שלי להציע זה מאמרים ארוכים וקשים גם מבחינת שפה וגם מבחינה מדעית וכלם באנגלית... אם יש כאן בפורום מישהו שעוסק בתחום או מתעניין ויודע או סתם יש לו רעיון איפה אפשר למצוא חומר קצת יותר קל (ניסיתי לחפש בגוגל ובאינטרנט ובסיפריות שונות....), אני מאוד מאוד אודה לו על כך. הנושאים שאני צריכה זה- 1)הסומיטים. 2)שלושה גנים שמתבטאים בסומיטים: pax-1 ,pax-3, myf-5 ושוב תודה רבה מראש נעמה.

Levos

New member
רוב הסיכויים שלא תמצאי מידע ספציפי

כזה בעיברית. אם את צריכה לכתוב עבודה רצינית בביולוגיה אין ברירה אלא לקרוא מאמרים באנגלית. את יכולה לחפש מאמרים בעצמך, אם תלחצי את שמות הגנים או דברים הקשורים לכך במנוע חיפוש של מאמרים דרך מחשבי הטכניון. נסי באתר הבא.

אהלן נעמה

הועבר קורס אמבריולוגיה של שנה ג' באונ' ת"א (קורס שנערך בפקולטה ברחובות). כך שאם את מכירה מישהו שלמד ביולוגיה בת"א זו אופצייה. אם לא תפני אלי במייל (צייני בנושא "אמבריולוגיה" כדי שאני אזהה) ואולי אוכל לקשר אותך למישהו משם. [email protected] בהצלחה.

למעלה