צריכה עזרה בכמה דברים

meital24

New member
צריכה עזרה בכמה דברים

בן זוגי קיבל הצעת עבודה בסאן פרנציסקו, כמובן שמאוד התלהבנו מהרעיון. לבן זוגי העיניינים פחות או יותר מסודרים, הבעיה היא אני, בשבילי זאת הפעם הראשונה בארה"ב, אין לי תואר, או עיסוק מיוחד, וכרגע הויזה שלי תהיה אך ורק על תקן תייר. שאלותי הם: 1. אם וקיבלתי שהיה לחצי שנה ואני נשארת מעבר לכך (ולא נתפסתי) מה ההשלכות לכך? האם אוכל לחזור אח"כ? 2. אם ואני מחליטה לצאת לאחר חצי שנה ולחזור מה הדרך ה"כי טובה" לעשות זאת על מנת שיתנו להכנס חזרה? 3. מה הסיכויים לקבל אשרת עבודה תוך כדי שהייתי שם? כל תשובה/טיפ יכולים לעזור מאוד.

קודם כל

תקראי את ההודעה הזאת לגבי סוגי ויזות והסיכויים לקבל אשרת עבודה. שנית, אם את נשארת על ויזת תייר מעבר לתקופה שניתנה לך, את עוברת על החוק. היום יש עונשים חמורים על שהייה לא חוקית, כמוכן שלאחר שתצאי מארה"ב לא תוכלי לחזור אליה - לכמה זמן, זה בהתאם לאורך השהייה הבלתי חוקית. יכול להיות כל דבר בין שנה לכל החיים. אם את יוצאת אחרי חצי שנה הסיכויים שלך לחזור מיד הם קלושים, לרוב לא יתנו לך להכנס. אם תישארי מחוץ לארה"ב כמה חודשים טובים הסיכוי עולה, אבל עדיין יש בעייתיות בעניין מכיוון שכשאת נכנסת על ויזת תייר את מצהירה שאין לך כוונות להתיישב או להישאר, ברגע שאת חוזרת שוב פקיד ההגירה עלול לחשוד ששיקרת ואת יכולה להיות מגורשת. אשרת עבודה זה קצת יותר מסובך, בעיקר כשאין לך תואר. האופציות הן או להירשם ללימודים ולקבל ויזת סטודנט, או להתחתן, או למצוא עבודה כמורה שתסדר לך ויזה.

למעלה