שלום וברכה. זוהי מנה שהכנתי עשרות פעמים בעבר, אבל בשנתיים שלוש האחרונות רק פעמיים-שלוש, ובהן היא לא הצליחה.
הסיבה: האורז בחלקו העליון יצא לא מבושל. או רק חצי מבושל.
אז ספרו לי מה אני עושה לא נכון?
תבנית גדולה
אורז פרסי מתובל עם או בלי תוספת ירקות (הפעם מתחשק לי שעועית או אפונה)
כרעי עוף מתובלים למעלה
מים רותחים לפי כמות האורז - 1.5 על כל כוס, ואפילו טיפה יותר
מכסה בנייר אפיה, עליו נייר כסף, אוטמת, מכניסה לתנור לשעה וחצי בערך, עד שהעוף אפוי היטב.
אז מה לא נכון פה? תודה לעוזרים.
הסיבה: האורז בחלקו העליון יצא לא מבושל. או רק חצי מבושל.
אז ספרו לי מה אני עושה לא נכון?
תבנית גדולה
אורז פרסי מתובל עם או בלי תוספת ירקות (הפעם מתחשק לי שעועית או אפונה)
כרעי עוף מתובלים למעלה
מים רותחים לפי כמות האורז - 1.5 על כל כוס, ואפילו טיפה יותר
מכסה בנייר אפיה, עליו נייר כסף, אוטמת, מכניסה לתנור לשעה וחצי בערך, עד שהעוף אפוי היטב.
אז מה לא נכון פה? תודה לעוזרים.