צריכה עזרה במציאת בדים לקווילט תכלת וורוד לבת

MamaMiaX3

New member
צריכה עזרה במציאת בדים לקווילט תכלת וורוד לבת

שלום,אני מעוניינת לתפור לבת שלי (7.5 ) קווילט. היא רוצה שמיכה בצבע כחול/ תכלת.כבר למעלה משלושה שבועות שאני חורשת על חנויות הבדים ( אני גרה בארה״ב , בעיקר בסניפים של ג׳ואן ) ולא מוצאת בדים כחולים/ תכלת עם הדפסים נייטרליות, זא לא רק של בנים או תינוקות. היא הסכימה לשלב קצת ורוד בהיר ולבן.לפני כמה 2-3 שנים ראיתי פה מישהי שתפרה שמיכה בצבעים האלו לבת שלה ( מקווה שאני זוכרת נכון ) . יש מישהי רעיונות לבדים יפים בכחול שמתאימים גם לבנות ? כמובן שאת הפסים והנקודות כבר קניתי....תודה

עירית32

New member
בדים בארה"ב

אני מקנאה במי שיש לה כזה מבחר של חנויות קווילט להכנס אליהן...חפשי באזור שלך חנויו קווילט , לא רק ג'ואן. אבל נצלי גם חנויות אינטרנטיות, בחלקן המשלוח אפילו יהיה חינם או לפחות זול (בהשוואה למחיר שאני משלמת על משלוח לארץ
). fabric - עושים משלוח חינם בהזמנה מעל 35 דולר, הנקוק -
Hancock's of Paducah - עושים מבצעים של משלוח חינם והנחות ל"חברים" - מניחה שמי שעשה קניה ונרשם לניוזלטר שלהם מקבל את המבצעים.

לא בדקתי מה מדיניות המשלוח שלהם בתוך ארה"ב אבל מאוד נוח לחפש לפי צבע:
http://www.hawthornethreads.com/fab...olor=6CD5FA&dominance=high&closeness=somewhat
ובטח יש עוד הרבה חנויות, כיף לך...

תמר400

New member
כמו שעירית אמרה

חפשי חנויות קווילט יעודיות יש אלפי בדים- לא ג'ואן. גם חלק גדול מהבדים בג'ואן לא מאוד איכותיים.
אחת החנויות החביבות עלי לקניה באינטרנט היא fabric Shack כי יש להם מערכת נוחה לחיפוש, בדים רבים בסייל והמשלוח בחצי מחיר.

למעלה