צריכה עזרה במציאת פסוקים מסוימים...

סמטוחה

New member
צריכה עזרה במציאת פסוקים מסוימים...

אני צריכה מאגר מסוים של פסוקים שמתחילים באות מ' ונגמרים באות נ'... שמעתי שיש תוכנה או אתר שמאפשר למצוא... האם למישהו יש אותה או יכול לעזור לי בדרך אחרת? המון תודה מראש!

סמטוחה

New member
המון תודה רק יש בעיה..

הטבלה ששלחת לי מסתיימת באות כ' ואני צריכה פסוק שמתחיל ב-מ' ומסתיים ב-נ'...
והקישור השני לא נפתח לי... יש מצב לעוד ניסיון?

היא לא מסתיימת ב-כ'

זה רק העמוד הראשון. אם תגללי את הקובץ, תוכלי למצוא בעמ' 7, לדוגמה, את במדבר א', ג'. וחבל שאת לא יכולה להיכנס לקישור השני, כי הוא קצת יותר יעיל ממנו... (אצלי הוא עובד)

סמטוחה

New member
נכון... מצאתי את ההמשך

אבל אני לא מבינה את הקיצורים... אני ממש מצטערת שאני ככה משגעת אבל זה ממש חשוב... אני אסביר למה ואולי זה יכוון.. אני מכינה טבעת לחברה שעוזבת את הארץ וחורטת פסוק על הטבעת והשם שלה מתחיל ב-מ' ונגמר ב-נ'... לכן זה נורא חשוב ודחוף לי. וזה לא יכול להיות פסוק כמו במדבר, שזה בלי משמעות... אם תוכל לעזור לי זה יהיה נהדר אם לא, תודה בכל זאת שבוע טוב!

מוגג

New member
מוכיח אדם אחרי חן ימצא ממחליק לשון

שיר השירים ז ב: מַה-יָּפוּ פְעָמַיִךְ בַּנְּעָלִים בַּת-נָדִיב חַמּוּקֵי יְרֵכַיִךְ כְּמוֹ חֲלָאִים מַעֲשֵׂה יְדֵי אָמָּן. תהילים לו ח מַה-יָּקָר חַסְדְּךָ אֱלֹהִים וּבְנֵי אָדָם בְּצֵל כְּנָפֶיךָ יֶחֱסָיוּן. תהילים צד טז מִי-יָקוּם לִי עִם-מְרֵעִים מִי-יִתְיַצֵּב לִי עִם-פֹּעֲלֵי אָוֶן. תהילים קד ז מִן-גַּעֲרָתְךָ יְנוּסוּן מִן-קוֹל רַעַמְךָ יֵחָפֵזוּן. תהילים קיג ז מְקִימִי מֵעָפָר דָּל מֵאַשְׁפֹּת יָרִים אֶבְיוֹן.

למעלה