צריכה עזרה בנושא קרם למאפינס

צריכה עזרה בנושא קרם למאפינס

בשבת הקרובה בוני ואני מביאות מגשים עם מאפינס למכירה בחנות יד שניה שאני מתנדבת בה (הכנסות החנות ממנות תמיכה בחולי סרטן ובני משפחותיהם), וזה קורה ביום ההזכרה לאמא שלי, שנפטרה מסרטן לפני 6 שנים.

אני מכינה מאפינס שוקולד ורוצה לשים ציפוי יפה. אני צריכה ציפוי שיכול להיות מחוץ לקירור, קל לביצוע ולא רך מידי, כך שנוכל להעביר אותם בלי בעיה לחנות.

יש לכם ניסיון? אשמח לכל טיפ בהקשר הזה (כולל העברה מהמטבח לחנות), כי זאת פעם ראשונה שאני עושה דבר כזה ופעם ראשונה שמוסיפה למאפינס ציפוי, וכן איזה סוג של ציפוי.

המון המון תודה
 

rona73

New member
אני ממליצה בלי ציפוי

יש מבחר של מאפינס.אני היתי מכינה בלי ציפוי בכלל.כך לא תהיה לך בעיה.
 

mumfor4

New member
אני ממליצה על רויאל אייסינג

את לוקחת בקערה אבקת סוכר ומתחילה להוסיף מים קרים עם כפית ולערבב עד למרקם נוח .
מורחת עם כפית על המאפינס ומפזרת קצת סוכריות צבעוניות .
פשוט שימי את המאפינס בקופסאות לוק אנד לוק או במגש גדול ותכסי בניילון נצמד היטב.
בהצלחה .
דורית
 
עוד שאלות

להשאיר ככה, הן לא ממש אטרקטיביות, אולי לחלק להשאיר בלי, אבל התבניות שלי קטנות וזה לא ממש מרשים.אף פעם לא הצלחתי לעשות אייסינג יציב, ואני קצת חוששת.

מה דעתכם/נסיונכם עם חמאה ואבקת סוכר? אני זוכרת את זה לרעה מילדותי, אבל כאן זה הולך המון ובוני מתה על זה (אף פעם לא הכנתי) ואז לזלף כמו בסרטון המצ"ב, רק שלי יש מזרק כזה, וזה יותר פשוט לתפעול.
https://www.youtube.com/watch?v=BAgJYIRW7m0
 

1me too1

New member
מיקס מוכן

שני הסנט שלי בנושא, יש את המיקסים המוכנים, תוסיפי למיקס עצמו סוכריות/שוקולד צ'יפס/פירות יבשים/משהו טעים.... זה יהפוך את המאפינס לאטרקטיבי.
אם בכל זאת את רוצה ציפוי, את יכולה להמיס שוקולד מריר בחלב, ולצפות עם זה, כשזה מתקשה - זה יציב, לא נוזלי.
תהנו ובהצלחה
 
למעלה