צריכה עזרה בניסוח שאלה

צריכה עזרה בניסוח שאלה

הכרתי מישהו לפני שבוע והייתי רוצה לדעת אם הוא רציני כלפי לפני שאני נותנת לקשר הזה להתפתח. תודה רבה

צ ל י ל 8

New member
הקדמת אותי בשניות טורנדו ../images/Emo24.gif

כמעט ועניתי לה, וראיתי ששלחת לה מסר. מה יהיה איתנו

אנחנו נפרדנו והכרתי מישהו חדש

לא קיבלתי ממך שום מסר. הייתי רוצה שתעזרי לנסח שאלה. האם הוא רציני או לא בקשר שלנו. איך אני ישאל. תודה רבה קיבלתי את המסר ששאלת למה רבנו רק.

מישהו בבקשה יכול לעזור לי בניסוח

הכרתי בחור לפני שבוע והייתי רוצה לדעת אם הכוונות שלו רציניות או שזה סתם? תודה שוב. טורנדו אני סולחת אנחנו אחרי הכל אנושים

טורנדו1

New member
תודה,ועכשיו לניסוח../images/Emo66.gif

מהם כוונותיו של X כלפי בחודש הקרוב?סתם זרקתי שאלה.תנסי. 5 קלפים+ סיכום. בהצלחה

תודה

חשוב לציין שעוד לא נפגשנו, שנינו רוצים לפתח את הקשר הזה אבל בגלל המערכת היחסים האחרונה שלי יש לי חוסר באמונה כלפי גברים בכלל.

זה מה שיצא לי

מהם כוונותיו של X כלפי בחודש הקרוב? העולם, מלך המטות, כוח, שמונה גביעים, עשרה גביעים וסיכום- הכוהן הגדול. תודה רבה לך

טורנדו1

New member
היי חזרתי אליך../images/Emo68.gif

תשמעי אני רוצה להגיד לך שתתפסי אותו חזק חזק שלא יברח,טוב גם ככה אין סיכוי שיברח כי הוא כניראה ינעל עלייך.יהיו בינכם יחסים טובים,יציבים,הוא בחור שמבין עניין,ובראש שלך,הייתי אומרת שהוא חושב להתחייב בקרוב,הייתה לו פרידה ממישהי?כי הוא קצת במלחמה פנימית עם עצמו.אבל מה שלי ניראה על פי התחושות שלי שאת זו שיבחר בה בתור בחורה שירצה לבנות איתה עתיד,והלוואי ואני צדקתי.מה את אומרת?

כן הוא נפרד ממישהי לפני חודשיים

אני מאוד מקווה שאת צודקת וסוף סוף החיים שלי יתחילו להסתדר. אם זה יצליח והכל יצא טוב ותיהיה חתונה. את מוזמנת ראשונה
תודה רבה רבה לך

עשית לי את היום

כל כך פחדתי שזה לא ילך ושאני יתאכזב שוב. אבל עכשיו שאני רואה שיש סיכוי שאני יהיה שוב מאושרת. אני מקווה שאת צודקת תודה לך את מלאך

טורנדו1

New member
תודה לכן../images/Emo24.gif

שבזכות ההשראות שקיבלתי בחיים שלי זה ממכם,האנשים בפורום הזה,הלוואי וככה יכלנו לעזור לכולם,ושיהיה רק בשמחות,ואם כבר חתונה,בוודאי שאבוא,אולי סוף סוף נזכה לראות את צליל.היא כבר הבינה אותי.

למעלה