צריכה עזרה בעיצוב ברכה

צריכה עזרה בעיצוב ברכה../images/Emo13.gif

אני צריכה שזה יהיה ברכה שיהיה אפשר לפתח בתור תמונה או משהו בסגנון כבר מהפעם הראשונה ידעתי שתהיי מורה מקסימה, אחת שתעזור לי ברגעיי הקשים, אחת שתעניק לי חום מבפנים, אחת שתייעץ לי תמיד, אחת שאזכור גם בעתיד. ואכן את האחת היחידה, ולך רציתי לומר תודה. תודה על הימים הטובים ועל כל העידודים, תודה על האוזן הקשבת ועל שאת מורה מיוחדת! איך עבר לו הקורס כ"כ מהר והכל צריך להיגמר, אז בשביל שתהיה לנו פרידה טובה רציתי להגיד לך - המון תודה!

crimsonRed

New member
ניסיתי

אני אמנם לא ממש רואה את זה כתמונה לפיתוח אבל זה עדיין יפה בעייני :)

simchah

New member
אתה צודק זה לא נראה כתמונה לפיתוח

אלא יותר כגלויה שמוכרים בחנויות.. עיצוב מגניב..

crimsonRed

New member
וואו שמחה, מעולה - אהבתי מאוד

הרבה יותר ממה שאני עשיתי

simchah

New member
ואני אהבתי את שלך

הלוואי שהייתי יודעת לצייר כמוך..

crimsonRed

New member
אויש , יא מצחיקולה

אבל אני לא ממש יודע לצייר , אני פשוט עושה כמה קשקושים ואז מנסה להבין למה זה דומה חחח

simchah

New member
חחחח

ובכל זאת ניסיתי אתמול לקשקש קצת וזה לא יצא יפה כמו מה שאתה עושה..

simchah

New member
תנסה קצת אילוסטרייטור

אתה תאהב את התוכנה הזו ולדעתי הביצועים שלך ישתפרו עוד יותר... אחת התוכנות הכי מדהימות שיש.. לדעתי אף יותר מפוטושופ..

crimsonRed

New member
איתה אני עובד , אבל אני לא מכיר אותה טוב

אולי עם הזמן אני אשתפר בגלל שאני אכיר אותה טוב יותר , אני עדיין חוקר שם כל מיני דברים - היא מורכבת בטירוף ובגלל שאני התחלתי קודם עם פוטושופ, יש דברים מאוד שונים ביניהן ולכן קצת מתנגש לי בראש :) אבל אני מקווה שעם הזמן יהיה שיפור

צריכה עוד עזרה, להוסיף כיתוב על תמונה

אני צריכה שיהיה את הכיתוב הזה- מורה בינוני - אומר, מורה טוב - מסביר, מורה מצוין - מדגים, ומורה מושלם - מעורר השראה... לא משנה איך זה יהיה מסודר על התמונה, אפשר כל משפט במקום אחר, העיקר שישתלב עם התמונה טוב, כי אני צריכה לפתח את תמונה ולמסגר אותה תודה רבה!! התמונה- http://www.up2me.co.il/v.php?file=18747336.png

simchah

New member
יפעת, אכפת לך להעלות את התמונות בנפרד?

כי התמונה האמצעית מעוכה.. ואם אני כבר עושה משהו אני משתדלת שיהיה מושלם מבחינתי.. אני אכין לך את הקולאז' מחדש בתוספת המשפט..

simchah

New member
שכחתי משהו

זה מוכן לגודל A4 . וחשוב אם את מפתחת לבקש מסגרת לבנה מסביב. אחרת התמונות עלולת להיחתך..

למעלה