צריכה עזרה בעיצוב קל

קמיל23

New member
צריכה עזרה בעיצוב קל

יש כאן הרבה מוכשרים/מוכשרות בפורום ואשמחלעזרתכם. אני רוצה להפוך תמונה שלי ושל החבר לפאזל (לא משהו גדול, בסביבות ה-20-30 חלקים, גודל של A4 בערך). הייתי שמחה אם תוכלו לעזור בשני דברים: 1. אילו משתי התמונות שהעליתי יותר מתאימה לדעתכם? (נראה לי שהתמונה שמצורפת להודעה הזו טובה יותר לפאזל) 2. אשמח אם תוכלו להוסיף עיטורים קלים, עדינים - כדי שזו לא תהיה "סתם תמונה שהפכתי לפאזל" אלא טיפ-טיפה יותר מעוצב. מי שיעזור לי עם העיצוב - אני אשלח לו במייל את התמונה כי חשוב לילשמור על האיכות, וכאן הגודל המקסימלי שניתן להעלות זה 500KB...

קמיל23

New member
והתמונה הנוספת

נראה לי שהכי פחות יפה לפאזל אבל אשמ אם תחוו דעה...

קמיל23

New member
שלחתי לך באימייל

לא סתם קוראים לך קוקילידה, את באמת קוקי
תודה רבה על הנכונות

קמיל23

New member
תודה רבה (כנסי להודעה)

זה ממש יפה, אם כי זה לא ממש הכיוון שרציתי. אני כן רוצה שאנחנו נהיה העיקר בתמונה, ובעיצוב שעשית הנוף יותר בולט. אני מחפשת איתור עדין, שלא "יבלע" אותנו אלא ידגיש, ויתן תחושה של תמונה אמנותית יותר מאשר סתם צילום. הסתכלתי בדפים האחרונים של הפורום וראיתי את זה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=2026&msgid=129217737 זה לא הסגנון שאני רוצה , אבל זה למשל סוג של עיצוב עדין מבחינתי (רק כדי לנסות לכוון אתכם יותר) בכל מקרה - את מאוד מוכשרת ומה שעשית יפה מאוד, אני מקווה שלא תכעסי אם אבקש שתנסי שוב, בסוף בטח נמצא את העיצוב שישבה את ליבי (אם זו טרחה - אני אבקש ממישהו אחר בפורום). מאוד מעריכה את הנכונות

בוקר טוב ויש לך רק טעות אחת זה כנס ולא כנסי

ואני ינסה לעשות משהו בסיגנון שרצית

קמיל23

New member
../images/Emo6.gif סליחה סליחה ../images/Emo140.gif

כאמור - מודה לך על הנכונות. מחכה בסבלנות לעיצוב.

קמיל23

New member
*** מי יכול לעזור? ***

אני פשוט רוצה לשלוח את התמונה לחברה שמכינה את הפאזלים כי זה לוקח שבועיים עד שזה מוכן, ואני צריכה את זה כמתנת יומולדת (כך שהטיימינג קריטי). אין לי כוונה חלילה להלחיץ (ברור לי שכולנו אנשים עסוקים) אבל אודה באם מישהו יוכל להתפנות לעזור לי. תודה רבה רבה.

קמיל23

New member
../images/Emo41.gif אולי בכל זאת? ../images/Emo41.gif

לצערי נראה כי "כרגע אני פה" לא ביקר בפורום מאז היום בו רשמתי את ההודעה. אולי מישהו אחר יכול לעזור בעניין הזה? תודה מראש
וסליחה על ריבוי ההודעות

קמיל23

New member
יצא מקסים!!!

חבל שלא העלית לכאן כדי שכולם יראו איך יצא, וכמה את מוכשרת. ממש קלעת לטעם שלי! שלחתי לך אימייל בחזרה, אשמח אם תקראי אותו. המון המון תודה

למעלה