צריכה עזרה בעיצוב.

צריכה עזרה בעיצוב. ../images/Emo53.gif

היי לכולם. אני צריכה עזרה בעיצוב של לוגו שאותו אוכל לגזור ולהדביק על גבי מתנת יום הולדת שהכנתי לחבר שלי... הלוגו צריך להכיל את המילים ערכת גמילה. - אפשרי לערוך ולעצב אותו כרצונכם. הבקשה שלי היא שהוא לא יהיה קטן מדי. אני לא יצירתית מספיק, והבנתי של אחסרים כאן אנשים יצירתיים, כך שאודה לכל עזרה. תודה.

כמו שכתוב למעלה

אין אפשרות ליצור לוגו לוגו הוא מוצר שעולה כסף ויש עליו זכויות יוצרים לא ניתן לקבל אותו בחינם

הכוונה שלי היתה לכיתוב

לא ללוגו מסחרי. אני בסה"כ רוצה להדביק את זה על ערכת מתנות שהכנתי ליום הולדת...

אורלי כנראה לא הבינה אותך נכון..

אבל תודה לה על העירנות
מה בדיוק את רוצה לכתוב חוץ מערכת גמילה ובאיזה גודל את רוצה אותם

לא נורא, טעויות קורות. ../images/Emo13.gif

זה כל מה שאני צריכה- את צמד המילים 'ערכת גמילה'. העניין הוא שהכנתי ערכה של דברים שהוא כביכול אמור להיגמל מהם... ולכל דבר הצמדתי הסבר למה. זה צריך להיות בגודל של מעטפה לפחות. תודה רבה על התגובה.

מעטפה מלבנית

הוא צריך להיגמל מבהייה במסוקים (הוא מת על מסוקים ומטוסים), להיגמל מגירוד בראש
ועוד כל מיני... אני משאירה לכם את החלק היצירתי. תודה רבה רבה!

אז בואי תעלי עוד כמה עובדות..

חשבתי לשלב על מיני דברים עם הכיתוב שביקשת מה דעתך

טוב, אז ככה...

הוא סובל מאלרגיה לסבון שגורמת לו להתגרד ולקלף את העור בידיים, אז יש בערכה סבון מיוחד וריחני לעור יבש, לגבי המסוקים- שמתי בפנים מסוק צעצוע שמופעל ע"י שלט רחוק ויכול לעוף, כי בכל פעם שאנחנו עוברים ליד חנות צעצועים הוא עומד ומסתכל עליהם שעה כמו ילד... שמתי חבילת ממתקים כדי "לגמול" אותו מדברים מתוקים, ומכשיר כזה שנראה כמו עכביש, שמעביר רטט על הראש (אין לי מושג איך קוראים לזה)- כי הוא כל הזמן מגרד בראש כשהוא חושב...
אמממ אלו בעיקרון כל הדברים שהוא צריך "להיגמל" מהם.

../images/Emo6.gifגדול

אני עוד מעט יוצאת הביתה אז אני אמשיך בבית
וסתם לשתף, אני הכנתי לחבר שלי ערכת "משהו-משהו" שכלל כל מיני דברים, לדוגמא "משהו יומיומי" הכנתי לו עיתון עם שער וכתבות, "משהו מחמם" - מצעי פלנל צבעוניים, "משהו יפה" - ראי [כשהוא מסתכל כמובן
] וכו'...

הכנתי לו אותה ביום ההולדת שעבר ../images/Emo13.gif

הוא נורא התלהב... שמתי בפנים: משהו מתוק- עוגה קטנה שאפיתי עם
בודד. משהו חלומי- לוכד חלומות. משהו מוזיקלי- דיסק שצרבתי לו עם עטיפה מיוחדת שעיצבו לי. משהו שימושי- פתקים ומעמד לעטים, כי השולחן עבודה שלו בחדר נורא מבלוגן... משהו ללבוש- בוקסר. משהו מצחיק- כרטיסים לסטנד אפ.

למעלה