צריכה עזרה בפירוש

YellowSubmarine

New member
צריכה עזרה בפירוש

ערכתי פריסה ממוחשבת באתר של אורי רז ושאלתי: האם- 9 חרבות יהיה טוב- 6 חרבות עבורי- 9 גביעים לעבור טיפול- 7 חרבות בשחזור גלגולים- אס הגביעים קלף סיכום- אס המטות תודה לכל מי שיעזור...

batgalim

New member
חובבת ביטלס?

לגבי שאלתך - האם את עומדת לעבור טיפול כזה במקום מסויים? והאם כבר נקבע תאריך?

YellowSubmarine

New member
קודם כל תודה על התייחסותך../images/Emo39.gif

כן, אני חובבת ביטלס מושבעת
ולא, עדיין לא קבעתי טיפול כזה במקום מסויים, פשוט לפני כמה ימים הגיע לידי ספר בנושא, וזה גרם לי לחשוב ברצינות לעבור טיפול מסוג כזה בתקווה שזה יקל על כל מיני בעיות בחיי. אני כמובן לא מצפה לאיזה פתרון קסם, פשוט למשהו שיקל עליי. מה דעתך?

batgalim

New member
טוב, צוללת צהובה...

גם אני חובבת ביטלס... נעים מאד! האם- 9 חרבות יהיה טוב- 6 חרבות עבורי- 9 גביעים לעבור טיפול- 7 חרבות בשחזור גלגולים- אס הגביעים קלף סיכום- אס המטות הטיפול עלול לעורר אצלך דברים, לגרום לך להתחיל לפעול בכיוונים שעד היום לא חשבת עליהם. הוא יפעל הן על האינטואיציות והרגש והן על האנרגיות והפעולה, ושם יפתח אצלך מחסומים. 9 חרבות + 6 חרבות רומז על המצב בו את נמצאת, מצב של פחדים וחרדות - אך הכל נמצא אצלך בראש... הטיפול יכול לתקן את מצבך ולהוביל אותך למקום שקט מבחינה נפשית, יוביל אותך להתמודדות טובה יותר עם המציאות. 7 חרבות רומז כי בסופו של דבר תתאכזבי ותחושי כי רימו וניצלו אותך... ועל כן - לפני שאת נרשמת או קובעת תור לטיפול מהסוג הזה - עליך לבדוק היטב היכן, איך ומתי לעבור את הטיפול. שימי לב ובדקי אופציות שונות, קבלי המלצות ורק אח"כ צאי לדרך! בהצלחה !

YellowSubmarine

New member
תודה רבה, ועוד שאלה...../images/Emo39.gif

קודם כל, קלעת בקשר לפחדים ולחרדות אני באמת מרגישה שזה ממש חוסם אותי בחיים, ובשנתיים האחרונות זה נהיה לגמרי בלתי נסבל מבחינתי. המון-המון תודה על עזרתך...
לגבי מה שכתבת בסוף על האכזבה שיכולה להיות לי ותחושת הניצול והמרמה, את חושבת שזה יהיה נכון למצוא כמה שמות של מטפלים ולערוך פריסות כדי לבדוק מה האופצייה הכי טובה? כי אין לי ממש ממי לקבל המלצות בנושא... ושוב, תודה רבה

batgalim

New member
הכי טוב זה לבדוק כמה אופציות../images/Emo39.gif

כדאי אולי להכנס לפורומים שעוסקים בנושא, ולשאול שם לגבי המלצות.

למעלה