צריכה עזרה בפרוש

צריכה עזרה בפרוש

עשיתי פריסה קלטית על חבר שלי. הייתה לנו מריבה גדולה שבעקבותיה נפרדנו ואחרי שבוע הוא החליט ליזום שיחה ובעקבותיה חזרנו. יום חמישי נפגשנו ואת השבת עשינו ביחד. יום ראשון ירדנו לים המלח והיו כמה וויכוחים פה ושם בקיצור הוא החליט להישאר לנסות למצוא עבודה ואני חזרתי הביתה כי אני מתחילה לעבוד. הייתי רוצה לדעת: מה פוטנציאל היחסים עם X בחודש הקרוב? מה שיצא לי זה ככה: צדק עשר חרבות שבע גביעים כוכב מרכבה קיסרית שמונה חרבות שישה מטבעות ארבעה מטבעות נער החרבות תודה לכולם מראש

טורנדו1

New member
היי../images/Emo24.gif

שניכם צריכים להפעיל את ההגיון יותר מהרגש,למרות הכאב והמריבות,זה לא הזמן המתאים לקחת החלטות שאחר כך לא תוכלו לחזור מהם.לשנים יש ציפיות הקשורים לעתיד,אך כרגע שניכם מבולבלים.את מתאמצת מאד כדי שזה יצליח בינכם,ויש תקווה.פשוט הכוחות שלכם מנוגדים,וצריכים לבחור כיוון.לך יש את חיבה והנדיבות יותר מאשר לו,ואת מאד רוצה לממש את האהבה בינכם,אבל הוא קצת כבול עם עצמו,ופה את צריכה לתמוך בו.קיימת גם בעיה כלכלית,והוא נילחם להשיג את מטרותיו.סיכום:נער חרבות:העניין בינכם עשוי להצליח,רק אםתהיי מעורבת מספיק ותבצעי את המהלכים הדרושים.מאחלת לך בהצלחה,מקווה שעזרתי.

טורנדו1

New member
תמיכה../images/Emo66.gif

לא ללכת איתו ראש בראש,תביני אותו,תקשיבי לו,תהי יותר סבלנית כלפיו.

צ ל י ל 8

New member
היי לנצח ../images/Emo54.gif

מה פוטנציאל היחסים עם X בחודש הקרוב? צדק עשר חרבות שבע גביעים כוכב מרכבה קיסרית שמונה חרבות שישה מטבעות ארבעה מטבעות נער החרבות תראי, בחודש הקרוב עדיין יתכנו מריבות וויכוחים בינכם. אתם יותר מדיי "מתחשבנים" אחד עם השני, מה שגורם לכם ממש להרוס את הקשר. אויל את מצליחה לבלבל אותו? אולי את נותנת לו מסרים דו-משמעיים? ייתכן שמרוב שאת רוצה לשמור על היחסים בינכם, את עושה דברים שגויים. תחשבי, האם את אומרת לו: אני עושה ככה, אז למה גם אתה לא יכול???

למעלה