צריכה עזרה בקמפיין שלי

צריכה עזרה בקמפיין שלי

ערב טוב לכם.. שלחו אותי לפה על מנת לשאול את שאלתי אשמח לקבל תשובות .. אני עושה קמפיין על עישון שכולל:גינגל לרדיו,שלט חוצות,פרסומת (30 שניות עד דקה). האם למישהו יש רעיונות מיוחדים לפרסומת (תסריט-משהו מיוחד במינו) , או לגינגל לרדיו ? תודה רבה רבה לכל המגיבים !

pinoki

New member
זה על עישון , סיגריות

או נגד עישון
מה שהכי זכור לי זה הפרסומת הסגריות עם קלוז אפ על הסיגריה,ושהיא נגמרת מהר, זוכרים פרסומת כזאת, היא מה זה נגעה ביי, ממש הרגשתי צמרמורת

../images/Emo31.gif ברור שנגד עישון

אתה יכול לפרט...? לעזור לי להרכיב תסריט יפה? רעיונות מיוחדים???

pinoki

New member
אמממ לא נעים.... אני בת ...

בקיצור .... אני יגיד לך מה אני זוכרת מהפירסומת ההיא. אני זוכרת שהיה קלוז אפ על סיגריה , שהייתה במאפרה, רקע אפל, ורואים איך הסיגריה ניגמרת, והיה איזה משפט משהו על זה שהחיים נגמרים מהר. אז לפי הפרסומת הזאת, הייתה מנגינה נעימה, קצת מצמררת. אז רעיונות לפרסומת חדשה, אמממ... אולי רעיונות של פחד, כמו מחלת הסרטן.... סיפור של אדם חולה שמעשן... או הדמיה של העישון בגוף האדם, את הדרך שהיא עוברת בגוף.. רעיונות של פחד, רטיה.

אני בעד הדמיה. ../images/Emo16.gif

לדעתי סיפור של אדם יכול לצאת "משעמם" מדיי, ולכן לא יקבל את התשומת לב הדרושה...
ניר

יש לי רעיון לתסריט פשוט מאוד....

יום חוץ אביב, אחד מכבישי אילון הפקוקים בבוקר, מצלמה משיטת תפאורה הרבה רכבים בצכע כחול ירוק לבן רכב אחד אדום בולט מבריק. וויד על הפקק, המצלמה מתקרבת מעל הרכבים ככה שמהחלון הקדמי אפשר לראות את האנשים, חלקם לחוצים חלקם שמחים (שוט שימשך 10 שניות) המצלמה מגיעה לרכב האדום, שם הבנדם לחוץ עצבני מתופף על ההגה, "ומעשן" ! המצלמה יוצאת החוצה מעל הרכב, בזום האוט והרכב האדום אופך באנימציה, (או דיזולב) לקבר והרכבים מסביב לאנשים ואז המצלמה מתמקדת למה שניות באדם נוסף שמעשן.... לא השקעתי הרבה על הכתיבה הנכונה של התסריט, זה סתם בא לי ככה ולא היה לי כח לעשות את זה לפי הכללים, אני ישמח אם יעזרו לי ויעשו את זה, ויחלקו לשוטים, זה יהיה חמוד... אאא.....הההה..... ומה דעתכם עליי? יש לי עתיד?

רעיון יפה! ../images/Emo16.gif

לדעתי אפשר יהיה לעשות "סדרה" של 2-3 סרטונים כאלה, עם עוד משהו בסגנון...
ניר

קרוקדיל

New member
לא מדויק

הסיגריה נגמרה מהר והאפר התעקם לכיוון מטה בלי להישבר ואז היה כיתוב "עישון גורם לאימפוטנציה" ולעצם הענין אני הייתי ממליץ אולי על הדמיה בתלת מימד של הנזק שהסיגריה גורמת לגוף... ולדעתי כמה שזה יהיה יותר מגעיל זה יותר טוב

קרוקקקקקקקקקקקקקקקקק

קרוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קורורווקורורוקודילללללללללללללללל אתה חיי???????????????????????? שניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מה איתך? מה חדש? ולפני שאתה מציע פרסומות נגד עישון, זרוק את הסגריה שיש לך ביד...

winderon

New member
אני יכול לעזור

שלום לך אני קופירייטר במקצועי אולי אוכל לעזור תני לי קצת פרטים לאיזה צורך את עושה את הקמפיין? לימודים, הפקה

מה דעתכם להביא אותה בפרסומת...

על/נגד עישון עשבים? תאמינו לי זה יראה הרבה יותר טוב למה זה לא בעיה נפוצה? ותראו בעיייייניייים ש'לכם ב'נדם ככה מגלגל לו ת'עששב, מסטול מגולגל ברחוב... לא מספיק מזעזע? אבל יש בעיה קטנה.... מי שמעשן עשב לא יראה טלבזיה, ואם הוא יראה בטלבזיה עשב.... ילך יגלגל אותה... (ת'טלבזיה...)

למעלה