צריכה עזרה בקשר לחום

צריכה עזרה בקשר לחום

אוקיי אז אני מעשנת מתחילה ויש לי בוף נחמד שקניתי ב50 אני לא כולכך מבינה בחום פעם ראשונה שאני קונה בוף אם תוכלו לעזור לי ולהסביר לי כמה כמות מהחום אני צריכה בשביל ראש אחד או בשביל ג'ויינט ממוצע ואיך בעצם אני עושה מהבוף קססה וכל העניין של החימום אם אתם יכולים תארגנו לי בבקשה המדריך לשימוש בחום:) אתם תעשו מצווה.........

Mr SuTuL

New member
פעם אחת ולתמיד, מדריך ראוי לבוף.

מה שאת צריכה זה ככה קודם כל בואי נלמד להכין כפית (אם את כבר יודעת איך או שפשוט בא לך לחסוך לעצמך חפירה ארוכה, לספח כפית מהבית וללמוד בהזדמנות אחרת דלגי הלאה) כפית?!? כאן זה הלאה: יאלה בואי נשרוף תמניאק! מה שאת צריכה לעשות קודם כל זה להחליט כמה את רוצה לפתוח, זה נמדד בסיגריות (סיגריה אחת מספיקה ל 5-4 ראש או ג'וינט אחד בממוצע.) בואי נלך על האופציה שאת פותחת כרגע סיגריה, את לוקחת סיגריה רגילה (אני מעדיף לפתוח על סיגריות לייט אבל אם את רוצה להתענג באמת תשיגי ווינסטון סופר לייט) ודף רגיל ותמים למראה ופשוט מוציאה את כל הטבק מהסיגריה לדף. עכשיו מתחיל הקטע הכיף, שורפים תמניאק! את חותכת מהבוף חתיכה בגודל של (וכאן יסלח לי בורא עולם בזמן שינסה להבין מאיפה חשבתי על הדוגמא הזו) הריבוע במטבע של 5 אגורות (קבלי בתמונה :) ) מניחה את הבוף במחלקה ראשונה על הכפית, שישב בנוח... עכשיו את שורפת את מר. בוף (את פשוט מדליקה מצית מתחת לכפית.. הלהבה של המצית צריכה ללטף בקטנה את הכפית, תעשי איתה דווארות מתחת לבוף) עד שהוא עושה את אחד הדברים הבאים: * צבע הבוף משתנה לצבע כהה יותר? זה הזמן להוציאו! *הבוף לוקח על עצמו אחריות ומחליט להידלק עצמאי? כבי תמניאק (אחרי בערך 3 פעמים שהוא נדלק את צריכה להוציא אותו ולהבין שחיממת מקרוב מידי :) ) *הבוף פולט עשן ריחני ומגניב בערך 15 שניות כבר? יאלה! לבתים! להוציא! ברגע שהבוף חם ומוכן תהפכי אותו ישר מהכפית למרכז הטבק (והיין בע"מ ?!) בדף, כסי אותו בטיפה טבק ויאלה פשוט לבחוש מהר עד שאת מרגישה שמר בוף החליט לבוא ביום זה בברית הנישואים הקדושה עם הטבק היקר. ועכשיו סוף סוף יש לך קססה :) תתענגי לאט לאט עם הזמן את תסגלי לעצמך קנה מידה אישי לסיגריה, תלמדי כמה זמן צריך לחמם, תכיני כל מיני כפיות יצירתיות (הכנתי פעם מצקת) ותביני שלא מתארגנים ב 50 :)

flashdani21

New member
עכשיו בקיצור

תמצאי איזה מגש או מחבת קטנה רצוי שתהיה עשוי מנחושת (מנסיון מתחמם סופר מהר) פתחי את הסיגריה על המגש את הבוף מומלץ לפרק לגושים קטנים עכשיו לשים את המגש על הגז לכמה שניות וללוש תוך כדי עד שכל הגושים נמסים שיהיה בהצלחה בתמונה המצורפת זה המגשית שיש פה (מקורית מתימן משנת 1948) הכיסוי הוא של פלטה חשמלית שמצאתי

למעלה