צריכה עזרה בריטוש 4 תמונות של איפור..

N יxוe כלל

New member
צריכה עזרה בריטוש 4 תמונות של איפור..

לה'ו ריטוש פנים עדין! אז אם מישהו/י יכול/ה לעזור לי אני אשמח אני פשוט לא מצליחה להעלות משום מה את התמונות.! תודה

Ninja

New member
הוספת תגובה -> הוספת קובץ -> שלח קובץ

הקבצים צריכים להיות קטנים מ-2Mb

N יxוe כלל

New member
זהו שאני לא מצליחה להעלות! נסיתי כמה פעמים

לה'ו ואין לי מושג איך מקטינים את הקובץ! וגם אםא אני אקטין זה יהרוס לי את התמונה שאני אמורה לפתח בגודל ענק. אז אם מישהו/י יכול/ה לעזור לי במסרים אני אשמח!

Smertonos

New member
רגע

אם את לא רוצה לפגוע בגודל של התמונה למה לא לעלות אותה לשרת אשר נועד לדרים כאלו? www.rapidshare.com בבקשה, עד 100MB. רק אל תשכחי לצרף לכאן את הלינק.

Ninja

New member
אפשר, אבל בדרך כלל זה מיותר לחלוטין

אם שומרים תמונה בפורמט jpg, גם אם היא בגדול רזולוציה עצום, נדיר שהיא תהיה גדולה מ-2M. עדיף לנסות ולייעל את התמונה מאשר לגרום לכולם/ן העלאות/הורדות כבדות.

Smertonos

New member
מה ז"א

מצלמה דיגיטלית ביתית טיפוסית יוצרת תמונות ברזולוציה בין 5 ל 10 מגה פיקסל. עד כמה הרזולוציה הזאת היא אמיתי זאת כבר שאלה אחרת אבל עדיין. אני לא יודע, כנראה זה חשוב לה.

Ninja

New member
../images/Emo13.gif זו בדיוק הנקודה

להגיד יש לי תמונה איכותית ,גדולה וכבדה זה יופי. אני מבטיח לך שאפשר להציג את אותה התמונה, באותו גודל תצוגה פיזי, עם אותה האיכות, בנפח דיסק הרבה יותר קטן. הרבה יותר. במיוחד אם התמונה צולמה במצלמה ביתית. חבל לתת חשיבות למשהו שהוא אינו ענייני. אם ניתן להגיע לאותה התוצאה בפחות מאמץ, הרי שזה עדיף כמובן.

למעלה