צריכה עזרה דחוףףףף

veredvered

New member
צריכה עזרה דחוףףףף

מישהו מכיר או שהוא בעצמו חייל/ת בודד/ת?? מישהו יודע את הנהלים, ההטבות, הטפסים שצריך להגיד, או כל דבר בנושא... צריכה תשובה דחוףףףףף.... תודה נ.ב חייל בודד מבחינה של בעיות בבית לא כאלה שעלו לארץ לבד

טל עדתו

New member
אין כזה דבר!!!!!!!!!

חד משמעית ! אין כזה דבר חיל בודד מבחינה של בעיות בבית!!! צה``ל לא מכיר בדבר כזה בכלל!!! טל.

veredvered

New member
תשובה לטל עדתו

יש כזה דבר חייל בודד מבחינה של בעיות בבית, באחד מהאתרים של הצבא ראיתי שיש כזה דבר הבעיה היא שצריך להגיש בקשה ללשכת גיוס 8 חודשים לפני הגיוס וצריך לשלוח גם טספים מסויימים. השאלה היא איזה טפסים, אילו הטבות ישנם (הנושא באתר שלהם לא ברור כ``כ), והאם אפשר גם להגיש בקשה בזמן הגיוס. טל, לידיעתך צה``ל מכיר בחיילים שיש להם בעיות בבית או לחילופין לא גרים שם (בגלל בעיות עם המשפחה) ועוזר להם בקטע של שכר דירה ועוד כל מיני דברים.

Iron-Maiden

New member
מה הבעיות?

אפשר ללכת לקב``ן והוא כבר ידאג לסדר הכל פשוט צריך להרים טלפון ללשכת גיוס ולבקש. מקסימום יתנו לך 21, ואם לא אז ימצאו לך איזה פתרון, לשרת רחוק מהבית ואז לא יהיה בעיות. ואם לא אז ימצאו פתרון אחר - את לא היחידה עם בעיות בצבא, תאמיני לי. או שאפשר לתת לך משפחה מאמצת לתקופת השרות, כמו שנותנים לחיילים בודדים באמת, ואז הכל מסתדר. בהצלחה

veredvered

New member
נכון יש הרבה אנשים עם בעיות בצבא..

אבל הבעיות שלי קשורות בחיים עצמם ולא בדיוק בצבא. ואי אפשר ככה סתם להרים טלפון ללשכת גיוס ולברר דברים כי הם לא מוכנים לשמוע כלום- בדקתי את זה כבר ומה יעזור לי אם הצבא ישחרר אותי על 21 (לא שהוא יעשה את זה כי אין סיבה) אבל מה בדיוק זה יתן לי? עוד שנתיים להעביר בבית הזה?? תודה רבה על העצות

למעלה