צריכה עזרה דחוף לגבי לוגו

מוזהבת

New member
צריכה עזרה דחוף לגבי לוגו

אני צריכה להכין לוגו לפרוייקט גמר שלי בלימודים חייבת עזרה בהכנה ובעיצוב שלו זה ספא שנקרא: רגע של קסם והוא כולו בהשראה של מיכל נגרין בבקשה דחוףףףףףףףףףףףףף תודה לכולם

לאיזה סוג של לוגו את מתכוונת../images/Emo35.gif

ומה את לומדת

מוזהבת

New member
קודם כל תודה

אז ככה אני לומדת עיצוב פנים יש לנו להגיש פרויקט בסוף החודש ובנוסף לכל השרטוטים ובניית המודל הפילו עלינו הפעם גם לבחור שם לספא ולהכין לו לוגו. השם של הספא שבחרתי הוא: רגע של קסם כל הספא בנוי בסגנון של מיכל נגרין מכירה אותה? כאילו הכל רוגע ומלאכים כאלו מקווה שהסברתי את עצמי טוב יותר. מה שאני צריכה זה עיצוב של הלוגו עצמו רק השם ועיצוב אולי אפשר להוסיף את הכתובת של המקום כי נתנו לנו מיקום אמיתי

מוזהבת

אני מתנצלת אבל אני לא חושבת שזה מתפקידי להכין דברים מהסוג הזה. אני חוזרת ואומרת שזה פורום שעוסק בעיצובים בשביל הכיף.. אם מישהו מוכן לעשות זאת בשבילך - בשמחה אבל אני אסרב בנימוס להכין. אני מקווה שתביני זאת. יום נפלא

מוזהבת

New member
קודם כל תודה רבה

זה לא משהו מסחרי זה משהו ללימודים. זה גם לעולם יהיה מהסיבה שכיום במקום הזה יש עסק שהוא לא ספא. אם תשימי לב אין פרטים לא כתובת ולא שום דבר רק השם עם תמונה של מיכל נגרין. אני יגדיר לך את זה אחרת אני צריכה עיצוב שהכיתוב הוא ספא רגע של קסם אני רוצה שהתמונה תיהיה בסגנון של מיכל נגגרין

כן אבל את מבקשת ממני להכין לך עבודה במקומך..

נכון שזה לא למטרת שיווק אבל עדיין, אני לא חושבת שזה התפקיד שלי להכין בקשה מהסוג הזה. וזה לא משנה איך תציגי את הבקשה שלך.. מבחינתי הכוונה היא אותה כוונה.

מוזהבת

New member
אני יסיים אבל לא לפני שאני יסביר לך משהו

אם הייתי מבקשת ממך לעשות עבודה במקומי היתי מבקשת ממך לעשות את השירטוטים של המבנה או חלק מהמבנה אולי חתכים, חזיתות או גיליון אווירה. פשוט פעם ראשונה שביקשו מאיתנו לתת שם למודל ומה שביקשת היה רק לשים את הכיתוב בתוך תמונה של מיכל נגרין זה הכל. לא ביקשתי מאף אחד שיעשה שום עבודה בשיבלי. אני לא צריכה את זה את הלימודים והדברים של הפרוייקט אני עושה לבד. תודה רבה בכל אופן אבל אני לא צריכה שתיכני פרוייקטים במקומי.

זה בדיוק מה שאת מבקשת..

להכין לך שירטוטים של מבנה או להכין במקומך עיצוב לפרוייקט לימודים שלך מבחינתי זה על אותו משקל. חבל שאת לא מבינה את זה ומחליטה לקחת את הדברים בצורה הזו. ואגב להשתמש בתמונה של מיכל נגרין זה לא חוקי ולא מקצועי.. שיהיה לך יום טוב.

מוזהבת

New member
אני אגיד לך דבר אחד שהרגיז אותי בך

הסתכלתי פה על מלא שרשורים והכנת את בעצמך מלא לוגוים לאנשים. אני לא ביקשתי ממך שתעצבי במקומי ממש לא. מה שביקשתי זה לשים כיתוב על תמונה זה הכל כנראה את לא יודעת מה זה לוגו באמת אבל נעזוב את זה. כתבתי בסגנון של מיכל נגרין משמע תמונה של מלאכים. אבל עזבי יכלת להגיד אני לא מעונינת לעזור או לא להגיב בכלל. לפני שאת תוקפת ו/או אומרת זה לא מקצועי תחשבי על מה שעשית בעבר לאנשים ודברים שמופיעים בנט ואז תגידי לא מקצועי לא חוקי וכו'... חשבתי שפה עוזרים לאנשים אבל מסתבר שלא. שלום ולהתראות

מוזהבת

New member
כן תודה רבה

רק כנראה לא הבינו אותי וחושבים שזה משהו מסחרי שזה משהו לפרוייקט ללימודים נטו

מכיוון שפה מכינים

בדרך כלל כתחביב אז להכין משהו דומה למשהו מסחרי זה לא כלכך הוגן ונכון , מסכים עם קוקילידה בעניין , אבל תמיד אפשר לנסות משהו אחר .. למשל משהו כזה ..

מוזהבת

New member
קודם כל תודה רבה

אבל זה לא משהו מסחרייייייייי בכלללללללללללללללללללללל. זה פשוט השם של הספא שאני מכינה בשביל הלימדים. מה שביקשתי זה רק לשים כיתוב: רגע של קסם על אחת התמונות של מיכל נגרין (עבודות) שמפורסמות בנט. מעולם לא ביקשתי שמישהו יעשה בשבילי עבודה כלשהי ובטח לא משהו מסחרי.

מלאכיית

New member
ניסיון!

חיפשתי מלא תמונות שמתאימות למה שאת מבקשת, ואין ממש, אני גם לא בטוחה שלקחת תמונה של עבודה של מישי לשימוש העסקי שלך זה יפה. באמת שממש ניסיתי לקלוע לטעם שלך ומקווה שעזרתי! מלאכיית!

מלאכיית

New member
ניסיון נוסף! (מיכל נגרין)

ניסיון נוסף על סגנון מיכל נגרין! מקווה שעזרתי!:)

מלאכיית

New member
ניסיון נוסף! (מיכל נגרין)

ניסיון נוסף על סגנון מיכל נגרין! מקווה שעזרתי!:)

למעלה