צריכה עזרה דחוף

עדן 17

New member
צריכה עזרה דחוף

אני תלמידת כיתה י"ב והחלטתי לנסות להתקבל לעתודה. אני רוצה ללמוד תקשורת. השאלה שלי היא כמה אני צריכה לקבל בפסיכומטרי כדי להתקבל? (הממוצע בגרויות שלי בסביבות ה-90) ועד כמה קשה ללמוד לבד? אני לא מוכנה לקחת קורס!!! קניתי ספר ואני לומדת כשעתיים כול יום (יש לי משמעת עצמית גבוהה) אני מתכוונת לגשת באפריל.

עדן 17

New member
בלי אבל:

בלי בונוסים אבל תקחי בחשבון שנשארו לי הבגרויות של י"ב. (4 יח´ מתמטיקה 5 אנגלית אזרחות וכו´...) התכוונתי לממוצע בגרויות י´+י"א

אם תיתני לי ממוצע מעורך עם בונוסים

אז אני אתן לך תשובה מדויקת.. בכל מקרה, הפסיכו לא אמור להיות גבוהה במיוחד.

LittleBigGirl

New member
תתפלא...

אבל תקשורת הפך עם הזמן למקצוע עם ספי קבלה די גבוהים. אני גם רוצה ללמוד תקשורת בעתודה, ולפי הממוצע בגרויות שלי אני צריכה מינימום 680. וזה במקרה הרע, כי הרי ידוע שבעתודה ספי הקבלה הופכים לגבוהים יותר.

OoלילךoO

New member
את יכולה

לבדוק באתר של "מידעת". הוא בודק סיכויי קבלה עפ"י ציוני בגרות ופסיכו´. בהצלחה!

עומר ב ת

New member
השאלה איפה ?!

אז כמו הכותרת שלי אני אוסיף ואומר שזה נורא נורא תלוי איפה את רוצה ללמוד האם באוניברסיטה או במכללה ? אם תוכלי לפרט לי אני אוכל לעזור לך 1. הנני תלמידה בחוג לתקשורת באוניברסיטת ת"א 2.עסקתי בייעוץ לימודי באחד מבתי הספר המובילים בתחום בגרויות ופסיכומטרי בנוסף אם כרגע את תלמידת י"ב אז איך את יודעת מה ממוצע הבגרויות שלך ? ואם את יודעת האם זה ממוצע משוקלל ? שורה תחתונה תפרטי קצת יותר ואם תרצי אשמח לעזור

עומר ב ת

New member
מידע לגבי אוניברסיטת ת"א

סתם כדי שיהיה לך איזשהוא מושג : כדי להתקבל לחוג לתקשורת באוניברסיטת ת"א 1. הסכם הנדרש הוא 639 או, 2. ממוצע בגרות 107 כלומר, אם יש לך ממוצע 107 את נכנסת אוטומטית לגבי סכם : במקרה שלך את טוענת שיש לך ממוצע 90 (מאוד תלוי אם זה ממוצע משוקלל כלומר עם/בלי בונוסים )אבל,נצא מנקודת הנחה שהממוצע שלך הוא 90 בלבד זה אומר שהציון הפסיכומטרי שאת צריכה ו-ת-נ-ש-מ-י ע-מ-ו-ק !! הוא 787 כן כן אז מסתבר שכן צריך ציונים גבוהים בניגוד למה שנאמר לעיל בכל מקרה הנתונים נכונים לגבי המועד הקודם (עדיין לא פורסמו המספרים למועד הבא מה שאומר שיתכן והסכם עולה או ירד) ושוב שימי לב שהנתונים הם לגבי אוניברסיטת ת"א בלבד !!

למעלה