צריכה עזרה דחוף

nofear15

New member
צריכה עזרה דחוף

שלום לכם. אני סטודנטית למשפטים שנה ב'. את כל הבגרויות סיימתי עם ציונים טובים מאוד (ממוצע 90), למרות שאף פעם לא הייתי חכמה במיוחד. למען האמת, אני הרבה יותר אינטלגנטית מחכמה.. הבעיה היא שבזמן המבחנים הסמסטריאלים שלי, הציונים שלי יורדים פלאים.. קשה לי להתמודד עם מסות כל כך גדולות של חומר, ובכל רגע שאני מסתכלת על המיטה בזוית העין- אני ישר נרדמת, או רצה לאכול, העיקר לא ללמוד. אין שום קשר ריאלי בין הציונים שלי בתיכון לבין הציונים שלי כיום, וזה לא שעבר זמן רב מאז.. אני מתחילה להרגיש שכל זה גדול עליי וזה נורא מתסכל ! למען האמת, חשבתי שאם השנה אני אעבור לעבודה יותר קלה- הן מבחינת השעות והן מבחינת העומס, יהיה לי יותר קל ללמוד- אבל הפלא ופלא, כמו כל סטודנט עצלן ממוצע- לא הגעתי לכל השיעורים והציונים גם ממוצעים בגבול ה70-80... מה עושים ?????

משפטים - מילים - אותיות

השאלה, מה גורם למה - מאד חשובה. קודם כל קורה להרבה מאד סטודנטים (ועם הזמן אני פוגשת בהם יותר ויותר) שבתיכון היו טובים עד מצוינים, ובלימודים האקדמים - מוצאים את עצמם במקום לא בדיוק מתאים לציפיות. בעיקר, כי בתיכון לא למדו ללמוד, ובאוניברסיטה הלימודים שונים, יש מסות ענקיות של חומר ללמוד, בעיקר בתארים ראשונים. מה לעשות ? השאלה במה תרצי להשקיע - בארגון החומר בצורה מובנית, בארגון לוח הזמנים ובעמידה בו, תוכלי להיעזר בזה כאן או אצל קאוצ'ינג. והתופעה של ככל שעושים פחות כך יש פחות פנאי ופחות משקיעים, לצערי - תופעה מוכרת... ולא חביבה. להרבה אנשים.

למעלה