צריכה עזרה דחוף!!

ELIAN MY STAR

New member
צריכה עזרה דחוף!!

אני חייבת פרטים דחוף על בנג'מין השחקן שמשחק את ריאן וכמה שיורת תמונות שלו ואם יש לכם עוד תמונות חוץ ממה שיש בגלרייה פה ..1 פליזז אני חייבת לדעת בן כמה הוא מאיפה הוא הכללל ותמונות כמובןן הוא פשוט מהמם!!!!! מקווה שתעזרוו

Angelus

New member
אני אנסה.. ../images/Emo26.gif

אז ככה : בנג'מין מקנזי שנ(ק)קאן (Schenkkan - תפרשו את זה איך שבא לכם, אני הסתבכתי) נולד ב 12 לספטמבר בשנת 1978. הוא נולד וגדל בטקסס. זה המידע העיקרי - חח, את השאר תוכלי למצוא בקישור מלמטה. ובקשר לתמונות - just google it. הנה, אני אתן לך עוד קישור לתמונות שלו. מקווה שעזרתי קמעה.

../images/Emo98.gifבנג'מין מקנזי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

קצת ביוגרפיה: בן, נולד וגדל באוסטין טקסס, יש לו תואר ראשון ב"תקשורת ויחסים בינלאומיים" מאוניברסיטת וירג'ינה.(שבה למדו גם אבא שלו וסבא שלו) הוא הבן הבכור מבין שלושה בנים,אמא שלו (פרנסס)היא משוררת ואבא שלו (פאט) הוא עורך דין. בן עבר לניו-יורק אחרי שסיים את לימודיו באוניברסיטה (שלוש שבועות לפני האסון של קריסת בנייני התאומים ב-11/9), על מנת להגשים את חלומו ולהיות שחקן, הוא הופיע בעיקר במחזות "אוף ברודוואי" בסוהו ובכמה מחזות קטנים בכלמני פסטיבלים וגם במחזה באוניברסיטת וירג'ניה. כשהוא עבר ללוס אנג'לס לא היה לו כסף לשכור דירה והוא ישן על הספה בבית של חבר שלו, בלוס אנג'לס הוא הצליח לקבל כמה תפקידי אורח קטנים בסדרות כמו "ג'אג" ו"המחוז". כמעט שנה לאחר שעבר ללוס אנג'לס הוא לוהק לתפקיד "ריאן אטוואד" בסדרת הדרמה ה"אוסי". שמו האמיתי של בן הוא: Benjamin McKenzie Schenkkan מקנזי הוא בעצם השם האמצעי שלו, הוא שינה את השם שלו מכיוון שהיה כבר שחקן רשום (באגודת השחקנים) שקראו לו Benjamin Schenkkan גיל:26 תאריך לידה:12/9/1978 מתגורר כיום: סנטה מוניקה, קליפורניה גובה: 1.78 משקל:170 פאוננד שזה (נראה לי) בערך 80-85 קילו.
התמונה המצורפת-תמונת הרשיון האמיתית של בן, ואם תשימו לב תראו שהוא לא רק מושלם מכל הבחינות, הוא גם תורם איברים
2 אתרים טובים במיוחד שמוקדשים לשחקן: 1.http://www.ben-mckenzie.com/index.php באתר יש המון תמונות, ביוגרפיה של השחקן,גלריה,חדשות, תצלומים מקצועיים שלו ועוד. 2.http://benmckenzie.free.fr/ באתר יש מלבד תמונות, המון סירטונים של הופעות של בן בכל מיני אירועים שונים.
דבר אחרון-סתם משהו ששמתי לב אליו
גם האבא של בן מקנזי וגם האבא של אדם ברודי הם עורכי דין, וגם האבא שלהם בסדרה הוא עורך דין (כן אני יודעת שסנדי הוא לא באמת אבא של ראיין...אבל הוא אבא מאמץ אז זה גם משהו...)
בן ואדם שניהם האחים הגדולים במשפחה (האמיתית) שלהם ולשניהם יש 2 אחים צעירים (במקרה של אדם אלו 2 אחים תאומים).

Angelus

New member
הם משום מה נדיבים ב- IMDB

הוא בטח 170 171 לא יותר. הם פעם אחת רשמו על השחקן שמשחק את הארי פוטר 175 ואחרי חודש הורידו ל 172 אחכ ל 165.

אני בטוחה שהוא 1.75 כי

אם תראה ברשיון הנהיגה שלו כתוב שהגובה שלו הוא 9'5 (5 פוט ו-9 אינצ'ים) ואנ יודעת ש פוט זה בערך 30.48 ס"מ ואינצ' 2.54 ס"מ. כלומר: 30.48*5=152.4 ס"מ 2.54*9=22.86 ס"מ 152.4+22.86=175.26 כלומר
=~ 1.75

f10

New member
את יודעת שפוט זה

"בערך 30.4824684284289"
את בטוחה שרק בערך

אהה ??

פרדי, יכול להיות שקיבלת כדורים נגד כאבים (בגלל הקרסול שלך) ועכשיו אתה תחת ההשפעה שלהם ?

נצל"ש

מה השם של הפרק הראשון של העונה השלישית של האו סי?!?! באנגלית... כי נראה לי שמצאתי מקום שיש בו כבר 2 פרקים..

../images/Emo58.gifעונה 3 פרק 1- שם הפרק הוא

The Aftermath אבל לא יכול להיות שהפרק הזה קיים ברשת כי הוא לא שודר בארה"ב, הוא ישודר ב-8/9 ואז הוא יהיה זמין ברשת.

f10

New member
../images/Emo26.gif

כתבת כמה להערתכך זה פוט בס"מ כולל המספרים שאחרי הנקודה. את תמיד מעריכה כולל אחרי הנקודה

במקרה הזה זה חשוב מכיוון

שהמספרים אחרי הנקודה הם כמעט חצי (0.48 ליתר דיוק) ואם לא הייתי מחשיבה אותם בן היה מפסיד 2.5 ס"מ, ואני חושבת שאתה תסכים איתי שבן לא יכול להרשות לעצמו להפסיד 2.5 ס"מ

f10

New member
הבנתי את זה

אבל למה אמרת שזה רק "בערך"
קרצייה שכמותי

ממש קרציה !!

כי שמתרגמים פוט ואינצ' לסמ' לא מתקבל מספר עגול ולכן שאמרתי שפוט זה 30.48 זה לא הכי מדוייק יש עוד מספרים אחרי הנקודה ומכאן ה"בערך".

f10

New member
אבל 2 מספרים אחרי הנקודה

זה מספיק מדוייק בשביל לא להגיד בערך. כמו ש 3.14 זה פאי. לא בערך פאי. זה פאי. למרות שיש אין סוף מספרים אחרי הנקודה - לא צריך להגיד ש 3.14 זה בערך פאי. אותו דבר בקשר לפוט. לא צריך להגיד בערך.

למעלה