צריכה עזרה דחוף!

אדרעיא

New member
צריכה עזרה דחוף!

מצאתי בחצר ביתי גוזל - להערכתי של ציפור דרור - ממש בן יומו. עיניו עדיין עצומות והוא קטנצ'יק... נתתי לו חצי סמ"ק דבש מעורב במים בעזרת מזרק. הוא לא רצה עוד, וכעת (שעתיים כבר עברו) הוא ישן. עדיין נושם. האם התפריט נכון? מה בדבר הכמות? כל כמה זמן להאכיל אותו? האם יש ביכולתי לעזור לו, או שרק אמו יכולה? במילים אחרות, האם יש לו סיכוי לשרוד? אנא, ענו לי במהרה. ליבי נשבר. (כשאני רואה גורים וגוזלים מייד אני חושבת על תינוקות. אני אמא לתינוקת, כך שסף הרגישות שלי די גבוהה בעניין הזה.) מצאתי בחצר - לא בקירבת מקום - קן נוסף עם 2 ביצים. אינני יודעת אם הוא שייך ליונה או ציפור. האם להעביר לשם את הגוזל? דרך אגב, מוזר בעיניי, שגם בשעה 10:00 בלילה, כשיצאתי לבדוק, לא גיליתי איזה יונה או ציפור שדוגרת על הביצים... האם הן ננטשו?

Bakura

New member
שלחתי לך מסר, מקווה שבזמן.

יש ביכולתך לעזור לו ועוד איך, אל דאגה, הכל יהיה טוב וזה.
את הביצים תעזבי, אם אין לך מדגרה אין ממש תקווה בשבילהן.

Bakura

New member
והנה סרטון על האכלת גוזל

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1461406 למרות שהוא די ירק הכל בארוחה הזאת, בקטנה. 3> ג'ורג', אהובי :,D!

דחוף!! אנחנו בבעיה דומה!!

חבל שהעזרה ניתנה במסר כי גם אני זקוקה לה עכשיו ! השכנים העבירו לנו גוזל בן יומו ממש, אין לי מושג מה עושים ואין לי איפה לקנות אוכל מיוחד (אנחנו שעה וחצי נסיעה מהעיר הקרובה
) בבקשה בבקשה עזרה! כל עצה תתקבל בשמחה גדולה !!

Bakura

New member
תודה ../images/Emo13.gif

והכנתי לבדי בעזרת הנוסחה הסודית שלי, אוכל כלבים והרבה הרבה מים XD; (אה, מניחה שעכשיו היא לא כזאת סודית
)

Bakura

New member
שוב תודה XD;

וכן, מסרתי אותו לד"ר קמינסקי (כי לא יכלתי לטפל בו כמו שצריך כי אני עדיין לומדת), וסיפרו לי שג'ורג' הוא כנראה ג'ורג'יה והוא כבר עף וברגע שהוא יתחיל לאכול לבד ישחררו אותו למרחבי קריית אונו. XD

Bakura

New member
אני לא גרה בקרית אונו ../images/Emo3.gif

אז לא אוכל לצלם. מצטערת.

למעלה