צריכה עזרה דחופה!! בבקשה!

מאיה 1122

New member
צריכה עזרה דחופה!! בבקשה!

מצאתי גור חתולים קטן, מקסים, לדעתי בן כחודש שחור וסופר ידידותי, כל היום הוא יילל בחצר, בערב מישהי מהשכונה מצאה אותו והרימה אותו, מפה לשם יצא שהוא אצלי בבית אבל אין שום סיכוי שאני אוכל לשמור אותו (אלרגיה של בן הזוג ), אני ממש ממש לא רוצה להחזיר אותו לרחוב אבל לא תהיה לי ברירה...אני לא יודעת מה לעשות, אולי מישהו פה מוכן לאמץ אותו? הוא ממש מתוק וידידותי

אשמח לכל עזרה!! בבקשה...
אני גרה בירושלים אבל מוכנה להסיע למקומות במרחק סביר,
אם מישהו\י מעוניין\ת - אשמח לשמוע מכם עוד הלילה 0546823669

תודה רבה

Yukita

Active member
מנהל
לדברים האלה לוקח זמן

אם יש לכם אפשרות להחזיק כמה ימים, הסיכוי למצוא פתרון יגדל. אפילו אם מדובר בלטפל בחצר ולשים לגור מחסה עם בקבוק מים חמים (עטוף במגבת או סמרטוט רצפה כדי למנוע כוויות), העזרה תועיל עד למציאת פתרון קבוע יותר.
&nbsp
לאור העובדה שההיצע בתחום האימוץ עולה על הביקוש
רצוי להגדיל סיכויים בעזרת צילומים מחמיאים ככל האפשר של הגור. הכנת קובץ בגודל דף a4 עם תמונה תאפשר לאנשים לעזור לכם באמצעות הפצה, וכך אולי יבחינו בגור מי שגם יאמצו אותו.

שני דברים.

אני לא יכולה לאמץ חתול שלישי לצערי הרב (אם זה היה תלוי בי היו לנו כרגע הרבה, הרבה יותר חתולים, אבל בעלי מרסן אותי מסיבות תקציביות ובצדק).
אך שני דברים שאולי יעזרו - שיתפתי בפייס שלי. אשלח גם לחברים במייל לראות אם מישהו יוכל לעזור באימוץ
דבר נוסף - כדי להקל על בן זוגך בנתיים. יש תכשירים שיכולים מאוד להקל על אלרגיה, לא צריך להם מרשם, והם לא גורמים שום תופעות לוואי (אני מומחית אלרגיות לצערי,וחקרתי הנושא על עומק וגם התנסתי על בשרי.)
לורסטין או וזילרג’י - דומות מאוד, לא מרדימות, ניתן לקחת למשך חודשים ואף שנים. מה שכן, אם לוקחים נגיד לורסטין, אסור בשום פנים ואופן לערבב ולהוסיף תרופה אחרת.

זה יכול להכל מאוד על בן זוגך להיות עם הגור בנתיים עד שימצא פתרון. אני מכירה אנשים משוגעים על חתולים שיש להם אלגריה, אך הם לא היו מוכנים לוותר ופשוט מטפלים בתסמינים.
תרופה יעילה וחזקה יותר (מה שאני עליה) היא טלפט. דורשת מרשם, ללא תופעות לוואי או אפקט מרדים, ניתן להשתמש בה למעשה ללא הגבלת זמן.

בהנחה שלא מוצאים פתרון, כדורים לא עוזרים מספיק וכו' -

אם תאלצי להחזר הגור לחצר, אפשר לנסות להקים לו שם מלון חתולים ולדאוג להאכיל אותו על מנת שיהיו לו תנאים אופטימלים יחסית לחתול חוץ עד שנמצא פתרון קבע. לוקחים מנשא אם יש, או קופסת קרטון טובה ומניחים באזור מקורה אם יש כדי שלא ירטב. מרפדים עם שמיכות ישנות ודברים שאפשר להכרבל עלהם. מפתים את הגור להתקב באמצעות אוכל טעים ובודקים מצבו פעם ביום. אם צריך להחליף המצעים מחליפים.

מקווה שיעזור. ושתמצאי פתרון.

למעלה