צריכה עזרה דחופה בנושא המשכת פרוטוקול

DesertRose100

New member
צריכה עזרה דחופה בנושא המשכת פרוטוקול

שלום ערב טוב
אני כרגע בפרוטוקול קצר שנמשך 6 ימים ללא תגובה שחלתית מזריקה מונופור 150. העלו את המינון ל250 לעוד 4 ימים נוספים, היום בבדיקת זקיקים נצפו 4 זקיקים בלבד בשחלה שמאלית בגודל 22,23, 16,16 מ"מ. חשוב לציין שלא הזרקתי אורגלוטרן ויתכן כי 2 הזקיקים הגדולים בביוץ ופספסנו אותם. מתלבטת האם להמשיך טיפול או לבטל פרוטוקול ולחכות לחודש הבא?!?
צריכה להחליט עד מחר בבוקר אודה לתשובתכם המהירה תודה וחג שמח

פרוטוקול

חסרים פרטים כגון : רמת האסטרוגן, רמת הפרוגסטרון, רמת ה LH , פרמטרים אלו יכולים לעזור לאבחנה אם את לפני או אחרי ביוץ.
מלבד הפרמטרים הנ"ל ההחלטה הסופית צריכה לשקלל גורמים נוספים כגון : גילך, האם היו הריונות ולידות קודמים, כמה מחזורי טיפול עברת, מה הייתה התגובה וכו'.
בסופו של דבר צריך עובר אחד איכותי שידע לעשות את כל הדרך .
ההחלטה צריכה להיעשות עם הרופא המטפל שלך שמכיר את ההיסטוריה הרפואית
בהצלחה

DesertRose100

New member
תשובה

מחר בבוקר אני עושה בדיקות דם. היום הזרקתי אורגלוטרן פעם ראשונה נשפך לי קצת אז הזרקתי מנה נוספת בהוראת הרופא האם זה מסוכן? ברקע אני בת 28 ללא ילדים ללא הריונות קודמים, כרגע זה טיפול ראשון שהתחלתי של ivf. ואני מרגישה שזה ממש מעט גם הרופא אמר שלא בטוח שכל הזקיקים מכילים ביציות רק בזמן ההפריה אפשר לדעת ויתכן ויהיה פחות מ4 ביציות. ואני ממש מבואסת מכל זה אני רוצה שישאר לי להקפיא לעתיד היות ובעלי אזואוספרמי. אודה לעצתך

spirt20

New member
לי היה רק עובר אחד בסבב המנצח

היום היא בת 3 חודשים

למעלה