צריכה עזרה דחופה בתרגום קטע קצר

צריכה עזרה דחופה בתרגום קטע קצר

אני רוצה לשלוח אימייל לסוכנות בחו"ל ואני מפחדת על השגיאות דקדוק וכתיב.. אשמח אם תעזרו לי לתרגם: אני עוד כמה שבועות מסיימת את בית הספר וכעת יש לך זמן פנוי לעשות את הדבר שאני הכי אוהבת לעשות וזה לדגמן ולהצטלם אני הצטלמתי להרבה מעצבים פה בישראל ולהרבה מאפרות והייתי מאוד רוצה להגיע גם לחו"ל ושם לדגמן שמעתי על הסוכנות שלכם הרבה מאוד וזה החלום שלי להיות מיוצגת אצלכם בסוכנות ובכלל לדגמן בחו"ל אם תוכלו לעזור לי אני מבטיחה שאעשה כל מה שאוכל ואשקיע כדי שהתוצאות יהיו טובות אני מאוד מצפה לתשובה מכם .. יום טוב שיהיה לכם

ArieIO5

New member
?Why

For the same reason you probably wouldn't get much assistance if you walked into a library and asked for a double cheese burger, some French Fries and diet Coke. This isn't the right place.​

ArieIO5

New member
?Why

For the same reason you probably wouldn't get much assistance if you walked into a library and asked for a double cheese burger, some French Fries and a diet Coke. This simply isn't the right place.​

נצל"ש- איך אומרים באנגלית

איך אומרים נכון באנגלית "רוצה לחזור לשם"? WANT TO COME BACK? ומה הפירוש הנכון של המשפט- WISH I WAS THERE? הייתי רוצה לחזור?

chen010189

New member
תשובה

בקשר לשאלה הראשונה שלך I want to go back to there בקשר לשאלה השנייה שלך זה "הלוואי שהייתי שם"

למעלה