צריכה עזרה דחופה עם מיני דיסק

zabcde

New member
צריכה עזרה דחופה עם מיני דיסק

כל מי שיודע משהו בבקשה תשלח לי מסר אני כבר כמעט שבוע מנסה לפתור את הבעיה

zabcde

New member
הבעיה היא שזה ממש ממש ארוך...

ואני לא יודעת להסביר בדיוק..אני אנסה. יש לי מיני דיסק שהרבה זמן היה חססר לנו הכבל האופטי שלו. לפני כמה ימים מצאתי את הכבל ואת הדיסק שקיבלנו איתו. חיברתי אותו הוא USB המיני דיסק שמתי את הדיסק במחשב התקנתי הכל ולפי מה שהבנתי שכתוב שם ברגע שהוא מזהה את המיני דיסק התוכנה אמורה להתקין את עצמה.. הבעיה שהוא לא מתקין את התוכנה... וגם אין לו כונן כשאני מחברת אותו אבל הוא כן מזהה אותו כי הוא עושה רעש כשאני מויאה ומחזירה וגם מתקין דרייברים שאני מחברת. הבנתם? אני רוצה שירים!

zabcde

New member
דרך אגב זה המיני דיסק

http://www.minidisc.org/part_Sony_MZ-R909.html

zabcde

New member
כשאני שמה את הדיסק

הוא מתקין 2 תוכנות אחת ליצירת פליי ליסט והשניה זה דוגמה של התוכנה שזה אמור להתקין

יאיר B

New member
בדרך כלל זה הפוך:

קודם כול מתקינים את כל התוכנות ואחר כך מחברים את המכשיר. הערה: מעולם לא היה לי מינידיסק, אז יכול להיות ששם זה אחרת. מה שאמרתי לך נכון לגבי נגני MP3 (ואני לא חושב שיש הבדל גדול ביניהם).

zabcde

New member
אבל הוא לא מתקין לי את התוכנה עד

שהוא לא מזהה אותו.. זה מוזר!

stardust19

New member
לפי דעתי קיבלת רק DEMO, אבל שאלה

באיזה חלונות את משתמשת?XP? 98 SE? 2000?

zabcde

New member
xp.. מה הקשר? ועוד משהו

את הדיסק קיבלנו עם המכשיר ואני יודעת שבעבר אח שלי הצליח לשים שירים על הדיסקים אבל אין לי מושג איך ואין לי איך להשיג אותו...

stardust19

New member
מוזר כל הענין הזה- תנסי למחוק את

התוכנה שהתקנת, לנקות א השאריות גם ב PREFETCH וגם ב REGISRTY , להתקין מחדש ולחבר את המינידיסק. האם את משתמשת ב SP2 כי הוא יכול לגרום לבעיות עם חסימות של פורטים?

zabcde

New member
יש לך אי סי קיו או מסנג'ר כי אין לי

מושג למה התכוונת

למעלה