צריכה עזרה דחופה עם שירים...

הילית*

New member
צריכה עזרה דחופה עם שירים...

שיר כניסה לחופה (אני לא מצליחה להחליט)- עדיף שיר עברי מרגש ועם משמעות...

אינצה

New member
השבוע חברה שלי התחתנה

והם נכנסו עם השיר יש לנו אהבה של ערן צור מ-ק-ס-י-ם!!! זה היה כל כך מרגש ויפה וממש לא דרמטי. אני פשוט לא כל כך אוהבת את כל שירי העליה לגרדום המאוד דרמטיים סטייל ואן גליס ושות´

Sharon_1

New member
וואו!!! שיר מקסים!!!

אולי יש לך את המילים? איך אני אוהבת את ערן צור. ועוד רעיון-היא לא דומה-ארקדי דוכין. אני גם לא אוהבת את השירים הדרמטיים האלה. (עליה לגרדום-אהבתי!!).

Sharon_1

New member
לכל אחד - שלומי שבת וליאור נרקיס

אני בעד ליאור נגד-הוא אומר שזה קיטש

מזאלונה

New member
השיר שלנו היה

"כל החלומות" של אריק לביא בביצוע יחד עם הבת שלו. זה שיר מקסים.

הילית*

New member
המון המון תודה לכולם...

אתם פשוט נהדרים אבל... כל השירים האלו כבר עברו אצלי וכל אחד מהם נפסל מסיבה זו או אחרת (חלקם על ידי וחלקם ע"י הגבר שלצידי...) אנחנו צריכים היום להחליט ושום דבר לא עונה על הדרישות של שנינו גם יחד... אפילו שמלה, גן, תקליטן, צלמת היה הרבה יותר קל, אבל כאן משום מה נתקענו וזה בגלל רצון עז שהשיר הזה יביע משהו עבורנו, שיהיה כ"כ סמלי עבורנו, לתמיד.... שוב, המון תודה ואם יהיו לכם עוד הצעות, אני אציץ פה הערב מדי פעם

מזאלונה

New member
אולי השיר סלואו שלנו יתאים?

"לא דיברנו עוד על אהבה" בביצוע של גידי גוב ועופרה חזה

Sharon_1

New member
עוד כמה רעיונות

זה כל הקסם-אורלי פרל ונמרוד לב קח לך אישה ובנה לה בית - שלום חנוך כשאת נוגעת בי-בועז שרעבי שבועה - ריטה ורמי קליינשטיין

תמרה*

New member
האישה של חיי - מהדיסק חברים של

שלומי שבת שמתחיל ככה: אני יודע את האישה של חיי אותך אוהב עד בלי די כי את האושר האחת שמאירה את ימי שיר שמאז מירון ואני שמענו אותו הפך להיות השיר שלנו איתו רקדנו את הסלאו הראשון ואת הריקוד האחרון בסוף החתונה (ובדיוק אתמול שמעתי על זוג שצעדו לחופה עם המוזיקה של זה, ורקדו עם זה את הסלאו)

תמרה, אני מתה על השיר הזה.

שיר נוסף, מדהים לדעתי הוא שיר אהבה שכתב אריק אינשטייל לאשתו. המילים הן משהו כמו: אח, איך כולי נאנח, אך איזה אושר ביננו נכנס. בכל מקרה שווה בדיקה. לדיסק קוראים "פרפרים" המילים של איינשטין והלחן פוליקר. שיר אהבה מצמרר.

תמרה*

New member
אז את צריכה לראות אותי ואת ירון

בסרט החתונה שלנו רוקדים את זה, מסתכלים אחד לשני בעיניים (עם דמעות בעיניים כמובן) ושרים אחד לשני/לשניה בפעם הראשונה שירון השמיע לי את השיר בכיתי מהתרגשות

למעלה