צריכה עזרה דחופה

אופניקו

New member
צריכה עזרה דחופה ../images/Emo70.gif

חברה טובה שלי גילתה אתמול שבעלה משתמש בסמים. הם נשואים כבר שנה וחצי ויש להם ילד בן שנה. לפי מה שהבנתי כבר הייתה לבעלה בעיית סמים בעבר, הוא עבר גמילה מסודרת ויצא מזה (עד עכשיו, בכל אופן). מה כדאי לה לעשות? לעזוב אותו (הרעיון של גירושים כבר עלה בעבר בנסיבות אחרות, אך ירד מהפרק בשל טובתו של הילד) או להשאר? הבעיה העיקרית מבחינת כל מי שמודע לעניין היא טובתו של הילד, שמצד אחד מאוד קשור לאבא שלו (ויש לציין לזכותו של הבעל, שהוא אבא מצויין), ומצד שני לא צריך לחיות בבית שמשתמשים בו בסמים. מבחינתי יש עוד בעייה (שחברתי מסרבת להתייחס אליה בגלל הרצון שלה לעזור לבעלה) והיא טובתה האישית, שמבחינתי עומדת הרבה מעל לזכות של בעלה לאישה תומכת. מה היא צריכה לעשות, ומה אני יכולה לעשות כדי לעזור? תענו לי דחוף בבקשה. אופניקו

zoro3

New member
הבעייה העיקרית

היא לא טובת הילד אלה טובת האב שיהיה לאבא טוב יהיה גם לילד טוב השאלה העיקירת האם האבא רוצה להגמל שוב ואם כן שייטפל בעצמו וילך לגמילה ואם הוא לא רוצה לטפל בעצמו ולהגמל שוב כאן צריכה האישה לעשות חושבים ולחשוב על החיים שלה ושל הילד זה נשמע מסובך אבל זה פשוט בהצלחה

4נילס

New member
לאופניקו

שמעי חמודה אני אורי מכור נקי המון זמן קראתי את מה שכתבת ואני מבין לחברות הטובה שלך לגבי החברה שלך ולמחשבה שלך על עזרה ואני מעריך את זה אבללללללל אני עכשו רואה את טובת הילד ואני אומר לך את דעתי אם יעשה נתק לילד הילד יחוה חוית פרידה או נטישה שאת המשמעות שלה את אולי לא מבינה אז אני חושב שצריך לעזור לבעל בצורה של לנסות לתמוך שיעלה על ניקיון שוב ואני אומר לך אל תקחי מקום של בעלת מיקצוע למה המצפון לא יתן לך שקטשארי חברה טובה ותמכי בעזרה לבעל בלי לחשוב על פירוק מישפחה וחויות מיותרות לילד יש דברים שרק אלוהים יכוון את הדברים ואל לנו לקחת מקום לא שלנו אוהב אותך אורי אם תרצי לדבר המסנגר שלי raz46@bezeqint.net מקווה שעזרתי

אופניקו מתוקה

נר אנון, זו קבוצה שאליה מגיעות נשות מכורים ובכלל בני משפחות המכורים, התכנית שלנו עובדת את 12 הצעדים בדיוק כמו באנ.אי, תשלחי אותה אלינו, המקום הזה הוא מקום של אהבה ותמיכה, בזכות המקום הזה חיי מלאים אור. יש לי עוד הרבה מה לומר, אז אם תרצי גם איתי לדבר... הנה כתובת המסנג'ר שלי vered057@hotmail.co.il שומרת לך ולה כסא אצלנו א ו ה ב י ם

סלינוש

New member
מצד שני...

אסור לתת לילד לגדול תחת הורה שמשתמש בסמים. בשום מצב!! לדעתי האם צריכה לחשוב טוב טוב אם היא מסוגלת ויכולה, ואם בריא לה להיות במקום הזה, כי נאמר שכבר הועלה נושא הגירושים, אז אולי מערכת היחסים בכל זאת לא בריאה. אם היא מחליטה שכן - אז כמובן לדאוג שהבעל ילך לתוכנית ויתנקה, ובשום אופן לא לתת לו להיות עם הילד כשהוא תחת השפעת סמים כלשהיא. דעתי.

למעלה