צריכה עזרה דחופה!

sarah

New member
אנחנו נ-ו-ע-ר!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif מזל טוב

כפי שבטח שמתם לב... אבל עדיין, הנה פתחתי שרשור. רק חבל שאשכול של הנוער קצת מטומטמם יחסית לאשכול האיכשהו יותר מרשים של גאווה אבל עדיין, מזל טוב לנו
באעבה, שרה

fayd הפשוש

New member
עצוב... כל כך עצוב....

אני לא יודע למה אני עצוב זה פשו טהגיעה לי בגל... אני הולך לעבור תקופה רעה בזמן הקרוב.. אני מרגיש את זה... זה לא עושה לך חשק לחזור הביתה עכשיו?, זה לא עושה לך חשק לחזור הביתה?, כל ילדי האלוהים עיפים מהשיטוטים, זה לא עושה לך חשק לחזור הביתה עכשיו?, לא עושה לך חשק לחזור הביתה?, לא, כי איין לי בית, אני זקוק לעזרה חישב המשורר שבי, איין לי בית, למרות שעיר הישנה היתה ביתי ככל שאנ ייכול ליזכור, קצת מוזנחת אבל תמיד עימדי, אך היא כבר לא איתי, נותרתי לבד.....

בוווו!!!!!!!!- אההההההה!

עברנו אשכול, זה בא בהפתעה, אחרי הסירוב הראשון של הנהלת הקהילות בתפוז
. אז מזל טוב לנו בבית החדש..כמובן שאנחנו לא מנותקים מאשכול הגאווה של תפוז, אנחנו שלוחה שלו.

HELP!!!../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif

טוב, זה לא עד כדי נורא ומצטער אם הלחצתי מישהו... פשוט החתולה שלי מיוחמת והיא כל כך מציקה לי כל היום מייללת ואני לא יכול לעמוד בפיתוי של ללטף אותה ואז כשאני מלטף אותה היא לא עוזבת אותי ונמרחת עליי ונדבקת....... אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בלילה היא בכלל לא נתנה לי לישון היא פשוט עמדה כל הלילה מחוץ לדלת וייללה!!!

sarah

New member
../images/Emo24.gif

שיר יפה, כתבת אותו? הוא נשמע לי קצת מוכר, קצת מזכיר לי שיר אחד של רד הוט צ´לי פפרז... אני לא יודעת מה עובר עליך אז פשוט קבל
ו
באעבה, שרה

TwelveEyes

New member
לדעתי...

אנחנו מתאימים הרבה יותר לאשכול גאווה. אבל ניחא, לא החלטה שלי..

לירונדה

New member
צריכה עזרה דחופה!

אני חייבת, כל פיסת מידע וראיונות על עופר בשן (כן כן...זה ששר איפה אתם יא הומואים) אם למישהו יש בבקשה ליצור איתי קשר באיי סי קיו דחוף 73512939

כשה../images/Emo32.gifטוב, הכל טוב!-שרשור ../images/Emo32.gif

לשרשר לכאן בבקשה הודעות שלא ראויות להיות הודעות ראשיות...כמו מודעות אבל על מות חתול ועוד´...

למעלה