צריכה עזרה...[דחופה...]

שנוציתת

New member
צריכה עזרה...[דחופה...]

אני אמנם לא מדצ"ית,אבל אני בכיתה ט' (בנוער העובד) ויש לנו בחמישי-שישי-שבת כנס ט'. הכנס הוא חלק מההכנה שלנו לקראת הדרכה,למשל,אנחנו מכינים לעצמנו את ההפעלות לדרך... הקבוצה שלנו התחלקה לצוותים ואני בצוות שאחראי על ההפעלות לדרך... אז...רציתי עזרה ברעיונות להפעלות....יש למישהו רעיונות? אה,עוד משו, זה ממש דחוף.... תודה מראש=)

F00D Is G00D

New member
מממ הכל בשבילך

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumTerms.asp?id=508 ושיטת הידי למעגל אסוציאציות. תבחרי שיר שאת אוהבת ותרשמי מילים! מכל מילה אפשר להוציא פעולה אני(פעולה על אישיות)אוהב(אהבה)שוקולד(צפוי)ועוגות(לי ישר עלה צחוקים של עוגה בפרצוף)גבינה וארטיק(קיץ) וסוכריות (משום מה תחרויות על טופי) ותות (פעולטט סלט פירות - מין משהוא שמתערבבים בו-סוג של גיבוש)גינה(פעולת מושב..) ככה יהיה לך רשימה של מאות נושאים!

F00D Is G00D

New member
אין לי ממש זמן אבל

תחפשי פעילויות פסח,סוכות,קיץ במערכים שלי... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=508&msgid=71052367 והרעיון מקודם תופס גם לגבי הפעלות-ולא רק פעולות..

ט ב ע ו ל

New member
במילים של צופים את צריכה

"פזחי"ם" אז ככה... יש את: הוא והיא שלוות הנפש מדיטציה לא נפסיק לשיר ואם את כבר גדולים אז מין בטבע (זה דף של מין אצל חיות מוזרות בטבע) אם תצטרכי אני אעלה לך לכאן את הדברים

שנוציתת

New member
אממ....

עקרונית יש לי כבר כמה דברים, אבל בכל זאת, מזתומרת - מדיטציה ושלוות הנפש? חח ותודה בכל זאת=)

ט ב ע ו ל

New member
אני אכתוב עד כמה שאני זוכרת

שלוות הנפש: מושיבים את הקב' במקום מאוד פסטורלי ומגניב בטבע, כל אחד מניח את הראש על התיק ועוצם עיניים ואת מתחילה בסיפור: ביום השביעי שה' שבת מכל מלאכתו נשמעה פתרום דפיקה חלושה בדלת, על מפתן הדלת עמדה שלוות הנפש, קטנה ושברירית. היא התלוננה בפני אלוהים שנתן מקום לכולם חוץ מלה. אלוהים אץ לו רץ לו למלא את משאלתה ולקח אותה לאילת, שם היה חם לשלוות הנפש ולכן לקח אותה לחקמון שם קפאה שלוות הנפש מקור. ןואז אלוהים החליט לקחת את שלוות הנפש ולשים אותה כאן במקום שבו אנו נמצאים וכו' וכו'... חשוב שזה יהיה במקום שקט ורחוק מכל הקב'... ורצוי שיהיה בהפסקה ארוכה כדי שאנשים יעצמו עיניים לעוד כמה שניות וימצאו את שלוות הנפש שלהם.

למעלה