צריכה עזרה די דחופה

יעלי2

New member
צריכה עזרה די דחופה

לשערים מצטלבים יורו דולר בספטמבר אני חלא מצליחה למצוא שעריםמצטלבים היסטוריים בדה-מרקר. למישהו יש פתרון עכשיו?????????

יעלי2

New member
תמרה! מאיפה ? אבל החיפזון מהשטן

ומרוב מהירות התבלבלתי בחודש!!!!! סליחה. אני מחפשת 9/8 (ולא 8/9). אני לא רוצה להטריח אותך אז אם אין לך נגיש, תכווני אותי בקשה והמון המון תודה

תמרה*

New member
מצ"ב לכל שנת 2002

אני פשוט עובדת עם זה הרבה בשוטף וכבר הורדתי את הקובץ של שע"ח לכל 2002 מהאתר של בנק ישראל

יעלי2

New member
../images/Emo12.gif הרסתי אותך? מה אני אומר?

המון תודה. כנראה שגם להתמצא צריך תירגול כי דפדפתי באתר בנק ישראל אבל את זה לא מצאתי (הרבה נתונים רלוונטים אחרים דווקא כן). שוב, תודה גדולה!

תמרה*

New member
you´re welcome

וזה היה פוקס כי עברתי פה לשניה במקרה... בפעם הבאה את מוזמנת לבקש ממני דברים כאלה במייל [email protected] אני מתעסקת עם כספים בשוטף...(וחבל שלא שלי...)

יעלי2

New member
../images/Emo6.gif

בעלי אומר שכדי להתעסק עם כסף כדאי שיהיה כסף. וכסף זה לא הכל בחיים אבל זה בהחלט עוזר! באיזה שבוע את כבר? לדעתי אוטוטו תוכלי להתרחק מהעבודה לכמה חודשים הלא כן?

תמרה*

New member
שבוע 33, אבל מי סופר????

ההתרחקות מהעבודה נראית די רחוקה בשבועות אלו בהם אני מרבה לעבוד הרבה יותר מידי לטעמי, ויוצאת מפה בשעות בלתי סבירות בעליל (22:00 וצפונה) לצורך הפרוטוקול אני חייבת לציין שירון מפנק אותי ממש כשאני נגררת הביתה שפוכה ואומללה.

למעלה